Bateria imensă din Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmată

Bateria imensă din Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmată

Ne apropiem de lansarea oficială a celui mai nou smartphone al Samsung. Zvonurile apărute până acum încep să fie confirmate.

Agenția de telecomunicații din Brazilia a confirmat faptul că Samsung Galaxy Note 9 va avea o materie imensă.

Documentul de certificare al agenției nu dezvăluie prea multe despre noul telefon al coreenilor, dar avem confirmarea că Galaxy Note 9 va avea o baterie de 4.000 mAh. Zvonurile despre o astfel de baterie au început să apară încă din aprilie. Informația a fost confirmată de o altă sursă în iunie.

La o lună distanță, aceeași informație este confirmată într-un document oficial.

Să sperăm că această baterie va veni și cu o tehnologie de încărcare rapidă sau să fie compatibilă cu Quick Charge 4.0. Telefonul este probabil să fie lansat alături de un sistem de încărcare wireless. Samsung ar lansa un Wireless Charger Duo cu o putere de 25 W pentru a-ți putea încărca telefonul și smartwatch-ul în același timp. Destul de util.

Samsung Galaxy Note 9 va fi anunțat oficial pe 9 august și ar trebui să ajungă în magazinele de pe întregul mapamond la aproximativ două săptămâni după. Designul telefonului va fi foarte similar cu cel al Galaxy Note 8 de acum un an, cu mici schimbări.

Senzorul de amprentă va fi integrat pe spate, sub zona celor două camere principale.

Sincronizarea datelor și încărcarea se vor face printr-un USB C, dacă nu optezi pentru încărcarea wireless. Stylusul oficial se pare că va fi de culoare galbenă, dar partea superioară a va fi de culoare albastră pentru a se integra discret în carcasă.

În privința configurației hardware, telefonul se pare că va fi construit în jurul unui panou Super AMOLED Infinity Display de 6,4 inci. Procesorul va fi un Exynos 9810 sau Snapdragon 845, în funcție de zona în care te afli pe glob, în timp ce cantitatea de memorie RAM are mari șanse să fie egală cu 8 GB.

Citește și:
Sursa: Gsmarena