Cel mai scump Samsung Galaxy Note 9 va costa mai mult decât iPhone X

Cel mai scump Samsung Galaxy Note 9 va costa mai mult decât iPhone X

Un Samsung cu preț de 1.000 de dolari e o noutate. Samsung Galaxy Note 9 va fi însă și mai scump, iar acum avem o idee despre ce înseamnă asta.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe 9 august și până acum avem câteva confirmări. Bateria va fi de 4.000 mAh, scannerul de amprentă va fi sub camerele foto, iar S Pen va avea câteva funcționalități care să-l facă mai util. Totodată, vor fi trei versiuni de Samsung Galaxy Note 9, delimitate astfel de culoare.

Cel mai scump Samsung Galaxy Note 9 va fi însă modelul cu 512 GB spațiu de stocare. Prețul pentru acesta ar ajunge la circa 1.300 de euro. În același context, „cel mai ieftin” va ajunge la aproximativ 1.100 de euro cu un spațiu de stocare de 128 GB.

Deocamdată, niciuna dintre versiuni nu este confirmată. Până acum, telefoanele cu 512 GB spațiu de stocare au fost un vis și ar fi un pas imens pentru Samsung. Mai mult, ar fi ciudat să nu existe o versiune de 64 GB, dar e posibil ca sud-coreenii să încerce o poziționare premium.

Prețurile de mai sus sunt pentru Marea Britanie și e posibil ca în restul Europei Samsung Galaxy Note 9 să coste mai puțin. Cert e însă că, dacă în 2017 telefonul a costat aproape 1.000 de dolari, anul acesta noul Note va fi mai scump.

Samsung Galaxy Note 9 culoare

Au ajuns online și câteva slide-uri dintr-o prezentare Samsung. Galaxy Note 9 e prezentat în trei versiuni de culoare: auriu, negru și albastru. Fiecare cu câte două camere foto pe spate, un scanner de amprentă și un senzor pentru puls.

Poate că ar trebui să iei în calcul achiziția unui Samsung Galaxy Note 9, dacă ești fan. Se vehiculează că sud-coreenii plănuiesc să anuleze această serie de anul viitor. Înainte ca acest anunț să devină oficial, Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat pe 9 august. Livrarea începe din 24 august, iar precomenzile vor porni fie pe 10 august, fie pe 17 august.