iPhone X, în trei versiuni: cât va costa viitorul telefon Apple

iPhone X, în trei versiuni: cât va costa viitorul telefon Apple

Apple are de gând să lanseze trei versiuni de iPhone X. Cea mai bună veste e că prețul va scădea, dacă în 2017 ți s-a părut prea mult.

Apple va lansa în toamnă noi telefoane. Acestea vor concura atât cu Samsung Galaxy S9, cât și cu Huawei P20, dar și cu o mulțime de alte telefoane ieftine și mai bune sau mai proaste din China. Viitorul iPhone X va fi în trei versiuni, conform zvonurilor de până acum. Va fi și unul mare, un X Plus, posibil primul model de 6,5 inci al companiei.

Al doilea model va fi ca cel de până acum, ecran de 5,8 inci. Ultimul va fi un fel de iPhone X SE, adică hardware bun, dar ecran ceva mai mic (eventual și mai slab calitativ) și posibil cu Face ID.

iPhone X Plus, cu ecran de 6,5 inci și-o rezoluție de 1.242 x 2.688 pixeli e posibil să fie lansat în Europa și Asia și în variantă dual SIM. La design nu au de gând să aducă prea multe noutăți. Singura diferență va fi culoarea. Apple vrea să aibă și o versiune aurie a lui iPhone X. Prețul ar fi tot de circa 1.000 de dolari. Implicit, bateria va fi mai mare, posibil de 3.400 mAh, iar memoria RAM să ajungă la 4 GB.

Varianta ieftină de iPhone X ar putea avea un ecran de 6,1 inci. Din păcate, nu va beneficia de acel ecran cu crestătură în partea de sus. Va trebui să te mulțumești cu margini. Ecranul OLED, deja folosit pe iPhone X, va fi înlocuit de unul mai ieftin.

Dacă însă ești fan Face ID și al Animoji, poți sta liniștit, deoarece se vor regăsi în modelul mai ieftin. Bateria va avea o capacitate relativ bună, maximum 2.950 mAh. De asemenea, pe spate se va regăsi doar o singură cameră foto. Prețul e vestea bună: maximum 850 de dolari.

Citește și: