Samsung Galaxy S9 dat de pământ: cât de rezistent este prețiosul telefon

La câteva săptămâni după lansarea oficială a noului Samsung Galaxy S9, telefonul a fost supus unei serii de teste foarte agresive de către SquareTrade.

La scurt timp după lansarea celor mai populare gadgeturi ale momentului, gradul de rezistență al acestora este testat în diverse clipuri pe YouTube, unul mai original decât altul. Niciun smartphone, consolă de jocuri sau alt dispozitiv îndrăgit nu a scăpat de experimente de la care ți se face pielea găinii.

Având în vedere cât costă un smartphone de top la ora actuală, te-ai aștepta ca acest clipuri să se rărească, doar tocmai a ajuns online un scurtmetraj cu Samsung Galaxy S9 în centrul atenției.

Cel mai popular telefon al momentului a fost testat de către Square Trade, conform celor de la MacRumors. La fel ca alte telefoane de top, carcasa Galaxy S9 are sticlă pe față și pe spate. Astfel, indiferent cât de rezistentă este respectiva sticlă, te aștepți să nu facă față la trânte, un detaliu evidențiat și în clipul de mai sus.

Testul începe cu câteva secvențe în care telefonul este scăpat pe pământ. În mod surprinzător, a rezistat destul de bine după câteva șocuri serioase. Comparativ cu iPhone X sau telefonul Galaxy S8 lansat în urmă cu aproximativ un an, a ieșit mai bine în teste.

În nici un moment nu trebuie să rămâi cu ideea că este indestructibil, dar dacă ai un pic grijă de el, îl vei putea utiliza fără husă sau vreo carcasă ostentativă.

Într-un test de îndoire realizat într-un mediu controlat, Samsung Galaxy S9 a crăpat după ce a fost expus la un total de 104 kilograme de presiune. În același test, fratele său mai mare, Galaxy S9 Plus a cedat după interacțiunea cu 95 kilograme de presiune. În funcție de cât de mult ții la tehnologie, s-ar putea să nu-ți fie foarte ușor să te uiți la clipul de mai sus.

Alexandru Puiu
08:41 20.03.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video