Fast & Furious revine mai repede decât crezi, dar nu așa cum te-ai aștepta

Fast & Furious revine mai repede decât crezi, dar nu așa cum te-ai aștepta

Fast & Furious revine pe marile ecrane, dar sub forma unui spin-off care va avea în roluri principale doi actori cunoscuți, care au contribuit masiv la acțiunea celebrei francize.

Fie că ești sau nu admirator al curselor de mașini și al francizei Fast & Furious, ai auzit sau ai văzut măcar o dată unul dintre aceste filme. Totul e în stil american, mașini puternice, femei frumoase, băieți cu mușchi și cu tupeu și, de câțiva ani încoace, cu o doză de nostalgie și tristețe după moartea tragică a lui Paul Walker.

Pentru fanii Fast & Furious avem însă o veste bună. Chris Morgan, scenaristul majorității filmelor francizei, lucrează la scenariul unui spin-off care-i va avea în prim-plan pe Dwayne “The Rock” Johnson și pe Jason Statham.

Pe cei doi actori i-ai văzut probabil în Fast & Furious în rolurile agentului special de securitate Luke Hobbes (The Rock) și al fostului luptător în forțele speciale britanice și (fost) asasin Deckard Shaw (Statham). Deși au fost amândoi personaje antagoniste la început, Hobbs și Deckard au evoluat pe parcursul firului narativ, care a devenit aproape o telenovelă.

the fate of the furious

Hobbs a înțeles pe la sfârșitul părții a cincea (Fast Five) ce înseamnă familia pentru Dominic Toretto, iar Deckard și-a potolit setea de răzbunare pe la jumătatea ultimului film, The Fate of the Furious, când a decis să ajute și el personajele principale pozitive.

Dar, pentru că mai e până la un Fast & Furious 9 (da, povestea continuă, cum altfel), producătorii și scenaristul Chris Morgan vor să nu te țină prea mult să aștepți, așa că îți pregătesc un spin-off în care Hobbs și Shaw vor face echipă pentru a rezolva, în stil american, anumite…ei bine, deocamdată nu știm de ce vor face echipă, dar așa va fi și e tot ce trebuie să știi pentru moment.

Dacă ți-a plăcut colecția colorată și amuzantă de insulte pe care și le adresau uriașul Hobbs și mult prea seriosul Deckard, atunci vei avea șansă să-i revezi.

fast & furious dwayne johnson jason statham

Într-o fotografie publicată de Dwayne Johnson pe pagina sa de Twitter, dezvăluie că David Leitch ar fi bătut deja palma pentru a regiza spin-offul cu Johnson și Statham. De altfel, tot Leitch a fost cel care s-a ocupat și de regizarea lui Deadpool 2, care n-a ieșit prea rău și a promis să-și ofere expertiza pentru a da francizei F&F o nouă direcție interesantă și captivantă.

Deși a început să fie una dintre cele mai criticate francize difuzate și la noi, The Fate of the Furious, adica Fast & Furious 8 a fost cel mai așteptat film din întreaga serie, mai ales că a apărut după moartea lui Paul Walker, care juca rolul lui Brian O’Conner. F&F 8 a înregistrat încasări de 532,5 milioane de dolari numai în primul weekend când a avut loc premiera. Suficient de mult cât să bată recordul Star Wars: The Force Awakens.

Mă îndoiesc că spin-offul lui Leitch, Hobbs and Shaw, va avea același succes, dar pelicula va atrage cel mai probabil datorită actorilor. Să nu uităm că The Rock Johnson e cel mai bine plătit actor al momentului.

Citește și: