Lucruri pe care nu le știai despre Star Wars: The Force Awakens

Lucruri pe care nu le știai despre Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens a fost încă un succes al seriei Star Wars, lansat la 10 ani distanță de predecesorul său. Pelicula a venit cu personaje noi, un scenariu proaspăt, o echipă de producție nouă și, așa cum era de așteptat, a stabilit câteva recorduri remarcabile. Dacă nu ai apucat încă să îl vezi și vrei să știi la ce să te aștepți, poți citi recenzia noastră fără spoilere aici.

Așa cum era de așteptat, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, sunt câteva lucruri care e posibil să îți fi scăpat în legătură cu The Force Awakens. Noi am făcut o selecție de fun facts despre film, pentru că fanul înrăit din tine o merită. Le poți vedea pe toate în video-ul drăguț de mai sus.

Vocea lui BB8

De exemplu, pentru sunetele simpatice pe care le scoate droidul BB8, au fost aleși drept consultanți Bill Hader (care face vocea lui Fear din Inside Out) și Ben Schwartz (House of Cards).

BB8

Sabia lui Kylo Ren

Să nu uităm nici de sabia neobișnuită a lui Kylo Ren. Modelul de sabie pe care acesta ar putea părea cruciată, dar, în realitate, e doar un model mult mai vechi. Și totuși, de ce are fiul lui Han o astfel de sabie? S-ar putea să aibă legătură cu faptul că nu are antrenamentul și cunoștințele unui Jedi sau unui Sith, așa că nu a știut cum ar putea construi o sabie mai avansată. Sau ar putea fi o alegere personală, pentru a fi mai periculos în dueluri.

Dietă pentru Jedi

Pentru a intra în roluri și la propriu, și la figurat, Mark Hamill (Luke) și Carrie Fisher (Leia) au intrat la dietă. Nu înțelegem exact motivele pentru care au trebuit să fie în forma de super-Jedi, mai ales pentru că Luke are o apariție de câteva secunde, dar cine suntem noi să judecăm?

Han Solo și Chewbacca

De asemenea, momentul în care Han Solo și Chewbacca își fac apariția n-a fost iconic doar pentru noi, muritorii de rând din fața ecranelor, ci și pentru echipa de pe platou. „Toată lumea de pe platou a fost uimită. Îmi amintesc momentul în care m-am întors și am văzut 200 de oameni în spatele meu, în liniște perfectă. Nici nu știam că sunt acolo. Toată echipa s-a oprit din lucru și s-a holbat la monitor, pentru că momentul a fost cu adevărat iconic”, a povestit Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm.

Rey și Unkar Plutt

Cât despre Rey, se pare că era atât de eficientă în calitate de „gunoier”, încât Unkar Plutt a ordonat tuturor să nu o jefuiască. Nu din afecțiune, desigur, ci din dorința de a profita cât mai mult de „talentul” ei. De asemenea, un alt element interesant ar fi faptul că noul nume al Death Star este Starkiller, așa cum îl chema inițial pe Luke Skywalker.

Fiica generalului Leia

Dacă ai văzut o tânără domnișoară în „armata” generalului Leia care arată familiar, ar trebui să știi că e Billie Lourd, fiica din viața reală a lui Carrie Fisher. Nu se remarcă prea tare în film, așa că nu putem vorbi despre „pile”. Tot ce o scoate din anonimat e coafura iconică datorită căreia Leia a devenit iconică.

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actresses Carrie Fisher (L) and Billie Lourd attend the Premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" at the Dolby Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: