The Rock a lansat brandul propriu de căști pentru sportivi

The Rock a lansat brandul propriu de căști pentru sportivi

The Rock e cel mai bine plătit actor de la Hollywood în prezent, dar în viitorul apropiat va câștiga și mai mulți bani de pe urma unor căști dedicate sportivilor.

Poate că nu te-ai fi așteptat ca Dwayne Johnson să lanseze un astfel de gadget, dar acum că vezi știrea și produsul, parcă nici nu e atât de mare mirarea. Cel mai bine plătit actor de la Hollywood a apărut într-o mulțime de filme în ultimii ani și mai are multe altele în lucru; ar fi greu să-i duci grija. The Rock va scoate ceva bani și din căștile nou lansate de acesta.

Căștile sunt cunoscute ca Project Rock și reprezintă un efort colaborativ între JBL și Under Armour. Logoul distinct al fostului wrestler, Brahma Bull, apare pe fiecare dintre căști, dar acesta nu e singurul element distinct al lor. Căștile au fost lansate în paralel cu un playlist special pentru Spotify, cu piese alese de Johnson și denumit Iron Paradise Airwaves.

Căștile sunt varianta Project Rock Edition ale modelului UA Sport Wireless de la JBL, la care se adaugă elemente produse de Under Armour. Spre exemplu, perimetrul cupelor pentru urechi este acoperit cu materialul SuperVent, care oferă un design aerisit. De asemenea, există un material aderent pe părțile interioare ale cupelor, dar și pe banda care trece peste cap.

The Rock promite că nu-ți vor cădea căștile de pe cap, chiar dacă faci un antrenament foarte intens și ai transpirat, însă evident, trebuie să fii puțin sceptic. Partea bună e că poți scoate materialul de pe cupe și îl poți spăla. Căștile au o autonomie de 16 ore și se încarcă în 5 minute cât să le folosești wireless o oră. Prețul nu e chiar cel mai mic, de 249 de dolari, iar o parte din el o reprezintă, firesc, imaginea lui The Rock, asociată căștilor.

Citește și:
Sursa: theverge.com
Etichete: