Căutările pe Google în 2018 îți arată ce nu te-a învățat școala

Căutările pe Google în 2018 îți arată ce nu te-a învățat școala

Google prezintă cele mai populare căutări realizate în 2018. Unele dintre ele îți arată ce nu îi învață școala pe români și ei sunt nevoiți să caute informația pe internet.

Căutările anului 2018 scot în evidență oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atenția românilor în acest an. Îți arată însă și ce au fost curioși românii să afle.

La școală se învață multe lucruri, însă unele sunt omise, iar românii le caută pe Google pentru a afla despre ce este vorba. În alte cazuri, poate nu au fost atenți la ceea ce s-a predat și caută un plus de cunoștiințe pe un anumit subiect.

În 2018, pe Google, românii s-au întrebat: Ce este…?

  • Ce este bitcoin
  • Ce este curentul electric
  • Ce este pe 24 ianuarie
  • Ce este imunoglobulina
  • Ce este pesta porcină
  • Ce este orgasmul
  • Ce este formularul 600
  • Ce este pilonul 2 de pensii
  • Ce este floarea de colț pentru alpiniști
  • Ce este substantivul

La câteva dintre întrebările de mai sus am încercat să-ți răspundem chiar aici pe PLAYTECH. Dacă vrei să știi ce este Bitcoin, atunci poți să arunci un ochi peste articolul acesta sau poți să citești de ce bitcoin și alte monede virtuale sunt bișnița necesară a acestor vremuri.

Despre celebrul formular 600 poți citi aici sau aici. Despre pilonul doi de pensii sau despre cum poți să faci bani de pensie ca să nu depinzi de stat am scris deja.

Ce este substantivul îți spune DEX-ul și sună cam așa : SUBSTANTÍV, (1) substantive, s. n., (2) substantivi, adj. 1. S. n. Parte de vorbire care denumește lucruri, ființe sau noțiuni abstracte și care se modifică, în cele mai multe limbi, după număr și caz. 2. Adj. (În sintagma) Colorant substantiv = colorant care vopsește fibrele fără ajutorul mordanților; colorant direct. – Din fr. substantif, lat. substantivus.

Ca să știi ce este orgasmul, ar fi cel mai bine să-l experimentezi chiar tu. Poți să arunci însă o privire și peste explicația din DEX. De asemenea, ai putea să vezi care este serialul care te învață mai multe despre sex decât școala românească.

Lista a fost creată utilizând combinat mai multe servicii și instrumente. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public și care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați. De asemenea, se utilizează instrumente interne care permit realizarea unor analize complexe suplimentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: