Ce preț are iPhone X la Orange, Vodafone și Telekom

Ce preț are iPhone X la Orange, Vodafone și Telekom

iPhone X e disponibil și la cei mai mari trei operatori din România: Orange, Vodafone și Telekom. Deși te-ai aștepta ca prețul iPhone X să fie puțin mai mare decât pe piața liberă, există și surprize.

iPhone X vine și în România pe 3 noiembrie, cu precomanda care a început pe 27 octombrie. Prețul iPhone X în România e mare, peste Galaxy Note 8 – primul smartphone de 1.000 de euro, dar deja ne așteptam la așa ceva. Este însă cel mai bun iPhone pe care Apple l-a lansat în ultimii ani și cele mai mari schimbări sunt la nivel de design și interacțiune.

Lista de specificații pentru iPhone X cuprind un procesor A11 Bionic, cu șase nuclee și cu suport pentru aplicații de inteligență artificială, 3GB de memorie RAM și un acumulator de 2.716 mAh, cu puțin mai mic decât cel de pe iPhone 7 Plus. Cea mai mare noutate este senzorul Face ID, care îți permite să te autentifici doar prin scanarea feței. Nu mai există scanner de amprentă.

Oricum, iPhone X e disponibil oficial în România, la precomandă. La Orange stocul pare să fie destul de limitat, pentru că aproape o oră a lipsit oricare produs de pe site. La ora redactării acestui articol, versiunea iPhone X Space Grey nu mai era disponibilă în niciuna dintre versiunile de stocare. Silver era atât în 64GB, cât și în 256GB. Din păcate, nu poți precomanda decât cu abonament. Dar la Orange Me 8, de exemplu, iPhone X 256GB costă peste 5.500 de lei. iPhone X 64GB costă aproape 4.900 de lei.

Vodafone listează iPhone X de 64GB la un preț de 5.150 de lei și versiunea cu 256GB spațiu de stocare te costă peste 5.900 de lei. Totuși, orice telefon ai alege, prețul iPhone X la Vodafone este mai mic decât la eMAG sau Quickmobile, ceea ce este o veste foarte bună.

Nu în ultimul rând, iPhone X e disponibil și la Telekom. Prețul iPhone X de 64GB este de 5.300 de lei fără abonament și iPhone X 256GB costă 6.000 de lei. Chiar și aici, cel puțin la versiunea mai scumpă, tot îl obții mai ieftin decât pe piața liberă.

Citește și: