eMAG: iPhone X e disponibil la precomandă

eMAG: iPhone X e disponibil la precomandă

eMAG listează deja iPhone X la precomandă. Sunt două modele, cu două capacități de stocare și foarte probabil te interesează ce preț are iPhone X.

Poate că cea mai așteptată veste înainte de Black Friday 2017 este iPhone X la eMAG. Ei bine, de azi e disponibil și poți să fii printre primii care au cel mai bun telefon de la Apple. eMAG listează iPhone X atât în versiunea Space Grey, cât și în versiunea Silver. Nu ai decât două versiuni de care să te preocupi: iPhone X Space Grey și iPhone X Silver.

Specificațiile iPhone X care ar trebui să te intereseze sunt: ecran de 5,8 inci Super Retina OLED, 3GB de memorie RAM, un procesor A11 Bionic proiectat de Apple, are șase nuclee, și că are două camere foto: fiecare are câte 12 megapixeli, doar că diferă diafragmă – f/1.8, respectiv f/2.4 – și distanța focală. De asemenea, Apple a introdus în iOS 11 pentru iPhone X câteva moduri de luminare a portretelor.

Revenind la iPhone X listat le eMAG, acesta costă 5.400 de lei, dacă preferi cu 64GB spațiu de stocare. iPhone X Space Grey poate fi precomandat de la eMAG aici și iPhone X Silver cu acest spațiu de stocare este disponibil aici. Foarte puțin probabil să vezi vreo reducere la iPhone X de Black Friday, așa că trebuie să te obișnuiești cu aceste prețuri. Cel mai scump iPhone X la eMAG este cel de 256GB și ajunge la 6.200 de lei. Astfel, iPhone X Space Grey poate fi cumpărat de aici și iPhone X Silver este disponibil aici.

Mai trebuie să știi despre iPhone X că va fi oficial în magazine din 3 noiembrie și, spre deosebire de iPhone 8 și iPhone 8 Plus, va ajunge în majoritatea țărilor în același timp cu livrările din America. Precomanda durează o săptămână.

Dacă vrei un preț mai mic la iPhone X, Quickmobile le listează pe toate cu 100 de lei mai ieftine, respectiv 200 de lei. Găsești aici lista completă cu iPhone X de 64GB și 256GB.

Citește și: