Vodafone anunță precomenzile pentru iPhone X

Vodafone anunță precomenzile pentru iPhone X

iPhone X va fi lansat oficial pe 3 noiembrie, iar Vodafone promite că îl are disponibil în aceeași zi. Până atunci, anunță precomenzile pentru el. 

Vodafone susține că cei din România interesați de iPhone X vor putea înregistra o precomandă pentru acesta de pe 27 octombrie via site-ul oficial al operatorului, dar și în magazinele sale. Oficial, va fi disponibil din 3 noiembrie, când ar trebui să înceapă și livrarea propriu-zisă a unităților de iPhone X precomandate. Deocamdată, pe site ai doar un formular prin care să fii informat când începe precomanda.

iPhone X e cel mai bun iPhone pe care Apple l-a creat vreodată (evident), dar vine și cu cele mai mari schimbări de până acum. Ca specificații nu-i nimic extraordinar, doar că nu mai are scanner de amprentă sau buton Home. Altfel, dotările iPhone X cuprind un procesor A11 Bionic, cu șase nuclee și cu suport pentru aplicații de inteligență artificială, 3GB de memorie RAM și un acumulator de 2.716 mAh, cu puțin mai mic decât cel de pe iPhone 7 Plus (la 2.900 mAh a fost cea mai mare baterie pusă de companie pe vreunul dintre telefoanele sale).

Apple a spus că iPhone X va avea o autonomie cu cel puțin două ore mai mare decât iPhone 7. Are și un ecran impresionant, de 5,8 inci OLED Super Retina, iar pe spate sunt două camere foto de câte 12 megapixeli, dar cu f/1.8 și f/2.4. Acestea vine cu stabilizare optică și cu un mod nou, disponibil și pe iPhone 8 Plus, pentru simularea luminii de studio.

Desigur, te interesează cât va costa iPhone X în România. Deocamdată, doar un magazin îl listează și i-a fixat un preț la peste 5.000 de lei. Altfel, iPhone X în Statele Unite ale Americii costă 1.000 de dolari pentru versiunea cu 64GB. În Europa, asta înseamnă 1.000 de euro. Mai mult, fiind vorba de Vodafone, adică un operator, prețul va fi cu 80 până la 100 de euro mai mare față de piața liberă. Te poți aștepta, deci, la un preț de circa 1.100 de euro pentru iPhone X la Vodafone. În lei, asta înseamnă 5.050 de lei, adică cu vreo 500 de lei mai mult decât Galaxy Note 8, cel mai scump flagship din ultima vreme.

Alternative la iPhone X ai deja: Samsung Galaxy Note 8, Xiaomi Mi Mix sau chiar iPhone 8 Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: