iPhone 8, la Vodafone: ce preț are și ce versiuni poți cumpăra

iPhone 8, la Vodafone: ce preț are și ce versiuni poți cumpăra
Răzvan Băltărețu
14:45 22.09.2017

iPhone 8 și iPhone 8 Plus au început să fie listate la precomandă. Vodafone a anunțat ce versiuni are disponibile și la ce prețuri. Mai jos găsești oferta. 

Ca design, iPhone 8 și iPhone 8 Plus seamănă cu iPhone 7, doar că spatele este din sticlă și modulul camerelor foto a fost regândit puțin. Fiecare model păstrează butonul Home, implicit și Touch ID pentru autentificare cu amprentă, dar în interiorul iPhone 8 și iPhone 8 Plus găsești procesorul A11 Bionic, același de pe iPhone X. Mai mult, pentru că am zis deja de spatele din sticlă, acela este esențial pentru încărcarea wireless, o premieră pentru Apple și iPhone.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile doar în două versiuni de stocare: 64GB și 256GB, iar senzorii camerelor foto sunt de 12 megapixeli. O mențiune aici este necesară. iPhone 8 Plus are două camere și poți să beneficiezi de opțiunea Portrait Lighting, care-ți permite să-ți iluminezi subiectul portretului în mai multe moduri similare luminii de studio. Desigur, ambele telefoane sunt rezistente la apă și praf.

Altfel, ecranele de pe iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt Retina LCD, doar că pe cel de-al doilea rezoluția ajunge la full HD pe 5,5 inci. Celălalt rămâne cu un ecran clasic de 4,7 inci, introdus odată cu iPhone 6. Telefoanele au difuzoare stereo, o noutate bună de la Apple, și suportă aplicații de realitate augmentată.

Și la Vodafone, la fel ca la Telekom și Orange, telefoanele sunt disponibile în mai multe nuanțe de culoare. Prețurile sunt exprimate în lei, ca să poți compara mai ușor între ofertele operatorilor. Astfel, cel mai ieftin model este iPhone 8 de 64GB la puțin sub 3.600 de lei. La abonament, acesta e disponibil cu Super Red 49 și un cost de aproape 1.400 de lei.

Cel mai scump este iPhone 8 Plus de 256GB la 4.870 de lei. La abonament îl poți cumpăra cu circa 2.570 de lei. Și între aceste extreme mai ai iPhone 8 256GB la 4.370 de lei și iPhone 8 Plus 64GB la un preț de aproape 4.100 de lei. Pe site-ul operatorului le găsești aici. Poți însă precomanda oricând de la eMAG, ca să nu mai fii dependent de abonament sau să plătești mai mult decât ar trebui. Sau poți aștepta iPhone X.

loading...