iPhone 8, la eMAG: toate prețurile și versiunile pe care le poți cumpăra în România

iPhone 8, la eMAG: toate prețurile și versiunile pe care le poți cumpăra în România

iPhone 8 este disponibil la precomandă la eMAG începând de astăzi, iar mai jos găsești toate variantele pe care le poți cumpăra în România.

iPhone 8 a fost dezvăluit de către Apple în urmă cu zece zile, iar astăzi a ajuns la precomandă și la eMAG. Ai la dispoziție mai multe variante dintre care poți să alegi telefonul potrivit ție, în funcție de nevoile de spațiu de stocare dar și de preferințele de culoare.

iPhone 8 la eMAG: preț și variante

Apple a decis să renunțe la oferirea de telefoane cu 128 GB de spațiu de stocare de această dată, astfel că vei avea posibilitatea să alegi între telefoane care au 64 de GB de spațiu, sau 256 GB, dacă ești dornic să filmezi 4K sau dacă vrei să ții în buzunar o colecție importantă multimedia, fie că vorbim de muzică de înaltă calitate sau de filme.

iPhone 8 poate fi comandat de AICI în varianta cu 64 GB de spațiu de stocare, având prețul de 3.749 de lei, și de AICI în varianta cu 256 GB de spațiu de stocare, care costă 4.549 de lei.

Când vine vorba de culori, vei putea alege între Space Grey, Silver și Gold, culori deja clasice în rândul telefoanelor Apple. iPhone 8 vine cu 2 GB de memorie RAM și cu procesorul A11 bionic, cu arhitectură hexa-core. Diagonala ecranului este de 4,7 inci, în vreme ce rezoluția display-ului IPS LCD este de 1334 x 750 pixeli.

iPhone 8 Plus la eMAG: prețuri și variante

iPhone 8 Plus este disponibil în aceleași variante de culoare precum modelul de mai sus, iar la capitolul stocare poți alege între aceleași opțiuni. Astfel, iPhone 8 Plus cu 64 GB de memorie poate fi comandat de AICI, pentru 4.279 de lei, în vreme ce modelul cu 256 GB de memorie costă 5.069 lei și poate fi găsit AICI.

Modelul Plus vine cu 3 GB de memorie RAM, dar și cu un ecran mai mare. Astfel, display-ul IPS LCD are diagonala de 5,5 inci și rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. În plus, modelul Plus vine cu un sistem de camere foto duale, cu senzori de 12MP, capabili să filmeze 4K.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: