iPhone 8, la Orange: prețurile și versiunile pe care le are operatorul

iPhone 8, la Orange: prețurile și versiunile pe care le are operatorul

iPhone 8 și iPhone 8 Plus ajung la Orange și operatorul le listează la precomandă. Livrările ar urma să fie făcute spre finalul lunii. 

iPhone 8 și iPhone 8 Plus nu au un design radical schimbat față de ediția precedentă. Ce vei găsi nou, cel puțin la exterior, este spatele de sticlă pentru încărcare wireless. La interior au cipul A11 Bionic, iar pe spate au camere cu senzori de 12 megapixeli pregătite și pentru aplicații de realitatea augmentată.

Atât iPhone 8, cât și iPhone 8 Plus au ecrane LCD Retina de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci (cu o mențiune că acesta e full HD), difuzoare stereo (o noutate, într-adevăr) și sunt rezistente la apă și praf. Un plus e pe iPhone 8 Plus. Are două camere, astfel că poți să beneficiezi de opțiunea Portrait Lighting, care-ți permite să-ți iluminezi subiectul portretului în mai multe moduri care imită lumina de studio.

Și dacă iPhone X nu te încântă, merită reținut că atât iPhone 8, cât și iPhone 8 Plus au Touch ID, ca să te poți autentifica folosind amprenta. Mai multe detalii despre ele, în ceea ce privește configurația hardware, poți afla din articolul dedicat iPhone 8. Ce te interesează mai mult acum este însă prețul la Orange.

Cel mai scump model este iPhone 8 Plus cu stocare pe 256GB și un preț care ajunge la peste 4.800 de lei. Voi exprima costul în lei, deși operatorul le afișează în euro, ca să poți compara mai ușor cu ce-i la Telekom și Vodafone. Acest model, la abonament Orange Me 43, costă circa 2.980 de lei.

Cel mai ieftin model iPhone 8 pe care îl poți cumpăra este cel cu ecran de 4,7 inci și stocare de 64GB cu un preț de aproape 3.600 de lei. La abonament, acesta ajunge la peste 1.800 de lei cu Orange Me 43. Pe site le ai aici.

Între cele două mai ai iPhone 8 Plus cu 64GB la 4.000 de lei și iPhone 8 de 256GB la aproape 4.300 de lei. Toate telefoanele vor fi livrate din 29 septembrie. iPhone X ajunge în România abia din 3 noiembrie, așa că mai ai timp să te gândești pe care îl alegi. Altfel, poți comanda oricând de la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: