Până când LG V30 va fi lansat oficial, poți vedea cum arată interfața

Până când LG V30 va fi lansat oficial, poți vedea cum arată interfața

LG V30 este cel mai așteptat telefon al sud-coreenilor în această toamnă. După ce LG G6 nu a depășit așteptările, și nici recorduri de vânzări, s-ar putea ca V30 să reușească toate astea. 

Despre LG V30 știm doar că va fi prezentat la IFA 2017, la Berlin, și că deja a avut parte de suficiente detalii „scăpate“ pe internet. Va avea o cameră foarte bună, cu diafragmă f/1.6, dar rămâne de văzut cât de capabil va fi partea software, iar ultimele detalii sunt despre interfață.

Pentru prima dată, într-o lungă perioadă, LG a decis să aleagă un design minimalist și să încerce să fie mai aproape de produsele Samsung decât de cele chinezești, mult prea încărcate. Interfața va fi numită UX 6.0+ și, dacă alegi telefonul acesta, vei avea la dispoziție un mod Always On pe care să vezi informații precum ora, calendarul, notificări sau o poză.

De asemenea, capturile de ecran cu interfața arată un ecran rotunjit la colțuri, ca pe Galaxy S8. Va fi și o funcționalitate de recunoaștere facială, iar telefonul va oferi feedback tactil la apăsarea pe ecran, așa cum se întâmplă pe iPhone 7 sau Galaxy S8.

Lista de specificații tehnice a lui LG V30 include un ecran OLED de 6 inci la o rezoluție 2K, o baterie de 3.200 mAh, cel mai nou procesor Snapdragon, jack de căști și un spațiu de stocare care ajunge până la 128GB. Memoria RAM va fi de 4GB, dar și de 6GB, deoarece ar putea exista și o versiune Plus. Modelul acesta ar avea un amplificator audio și încărcare wireless, ca bonusuri. Mai important e că ar fi distribuit global, nu doar regional.

Citește și:
Sursa: GSMArena