Toate detaliile despre LG V30 au fost dezvăluite într-un video

Toate detaliile despre LG V30 au fost dezvăluite într-un video

Pe lângâ iPhone 8 și Galaxy Note 8, LG V30 este cel mai așteptat smartphone al sfârșitului de an, iar acum știm exact cum va arăta.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, a ajuns online un clip video cu un hands-on pentru LG V30. Noul smartphone părea să fie autentic, în variantă finală, fără inscripțiile și stickerele specifice unui prototip. Pentru a-i confirma dintr-un punct de vedere autenticitatea, clipul a fost dat jos de pe YouTube, dar cei de la Gizmodo au fost foarte eficienți în a imortaliza câteva capturi de ecran.

lg v30

Iminentul smartphone a fost dezvăluit pentru prima oară de cei de la LG printr-un teaser în urmă cu aproximativ o lună. Încă de atunci, era evident că vom vorbi de un urmaș al LG V20, smartphone-ul pentru audiofili cu două ecrane ce a fost lansat în ultima parte a lui 2016.

Intitulat în mod previzibil LG V30, smartphone-ul a apărut de curând într-un set de imagini noi pe forumul HitRecord al lui Joseph Gordon Levitt. Dacă vă întrebați care este legătura între vedeta de la Hollywood și LG, aceasta ține de parteneriatul de promovare semnat în urmă cu câteva săptămâni între compania sud coreeană și actor.

Deși multe dintre imagini nu mai există, un lucru este sigur, noul V30 va arăta foarte bine. Va încorpora o combinație de elemente de design de la LG V20 și LG G6. Spatele va fi absurd de lucios, dar, având în vedere trecutul companiei, s-ar putea să reziste surprinzător de bine la zgârieturi. Pe partea din față, LG V30 va folosi un panou OLED cu rezoluție 2K, deși este foarte probabil să nu mai aibă spatele detașabil cum a fost cazul V20.

Una peste alta, sfârșitul de an se anunță a fi foarte interesant pentru amatorii smartphone-urilor de top. Rămâne să vedem cine va ieși câștigător.

Citește și: