LG V30 este pregătit de lansare chiar înainte de IFA 2017

LG V30 este pregătit de lansare chiar înainte de IFA 2017

LG V30 este următorul smartphone din seria V al producătorului, iar acum știm și când ar trebui să fie lansat telefonul.

Au trecut câteva luni de la lansare smartphone-ului LG G6, iar compania se pregătește acum să lanseze încă un dispozitiv high-end pentru anul acesta, modelul V30.

Conform unei invitații pe care a primit-o utilizatorul de Twitter Evan Blass, cunoscut pentru informațiile destul de corecte pe care le livrează în piață, noul smartphone ar urma să fie lansat la Berlin, în cadrul unui eveniment precursor pentru IFA 2017. Astfel, data de lansare a telefonului este 31 august.

Această informație este în concordanță cu o altă știre apărută acum ceva vreme, conform căreia V30 urma să fie lansat la IFA. Astfel, observăm că avem parte de un ciclu relativ anual între smartphone-uri, având în vedere că modelul V20 s-a lansat pe 6 septembrie 2016.

lg v30 invitatie lansare

Invitația celor de la LG, disponibilă în imaginea de mai sus, nu oferă prea multe informații despre ce se va întâmpla acolo. Avem data, locul, dar și V-ul care ne confirmă că avem de-a face cu lansarea noului smartphone.

Cel mai probabil, LG V30 nu va avea un display secundar, deși la început, când apăreau primele zvonuri despre acest smartphone, s-a vehiculat această idee. Cu toate acestea, noul dispozitiv are un ecran destul de generos, care are o diagonală de aproape 6 inci, arată phonearena.com.

În plus, ecranul ar trebui să fie similar cu cel al modelului LG G6, astfel că avem parte de un display care renunță aproape în întregime la margini. Ne putem aștepta chiar la un ecran OLED, dar și la un senzor de amprentă pe spatele telefonului, acesta fiind însoțit și de un sistem de camere duale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: