LG V30 vine cu un ecran OLED uriaș și cu margini foarte subțiri

LG V30 vine cu un ecran OLED uriaș și cu margini foarte subțiri

LG V30 este următorul telefon de top al producătorului, iar ecranul smartphone-ului ar urma să fie vedeta acestuia.

Spre deosebire de alte dăți, nu vorbim despre zvonuri, ci despre informații confirmate chiar de către LG. Astfel, ecranul telefonului ar urma să fie unul destul de mare, cu diagonala de 6 inci, iar display-ul OLED folosit va avea lateralele curbate și margini foarte subțiri.

Astfel, diferența față de LG G6 este destul de mare, având în vedere că smartphone-ul anterior avea un ecran LCD plat. Pentru LG, noul V30 este un pas destul de important, deoarece acesta va fi al doilea telefon al companiei care va folosi un panou OLED, primul fiind G Flex 2.

Cu toate că flagship-ul G6 se bazează pe un ecran LCD de calitate, sunt câteva dezavantaje ale acestuia față de tehnologia OLED. Astfel, panourile OLED sunt mai subțiri, pot oferi culori mai vibrante și sunt mai utile dacă încerci să te uiți la telefon când ești în soare. În plus, tehnologia OLED este singura care permite telefoanelor mobile să ofere timpul de răspuns necesar pentru aplicațiile de realitate virtuală.

Trecând de ecranul-vedetă al lui LG V30, avem câteva informații și despre celelalte specificații ale smartphone-ului. Astfel, procesorul va fi un Snapdragon 835, procesorul de top lansat de către Qualcomm, în timp ce bateria va avea o capacitate destul de mare, de 3200mAh. Vom beneficia, în continuare, și de un jack de căști de 3,5mm.

Cel mai probabil, smartphone-ul va veni disponibil în trei variante de spațiu de stocare, de 32GB, de 64GB și de 128GB. La capitolul memorie RAM, ne putem aștepta la 4GB de memorie pentru telefon, deși acesta ar putea fi lansat și cu 6GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: