DC Comics face film din desenele cu supereroii care ți-au bucurat copilăria

După  ”Justice League”, ”Teen Titans” formează, fără îndoială, cea de-a doua echipă de eroi, în adevăratul sens al cuvântului, a DC Comics.

Diferite iterații ale acestui grup care luptă împotriva criminalității au existat încă din 1964, dar seria animată ”Teen Titans”, care a rulat din 2003 până în 2006, i-a sporit cu adevărat popularitatea. Acum, ”Teen Titans” face saltul pe marele ecran, cu un film bazat pe ”Teen Titans Go!”, seria care a fost difuzată în 2013.

Deși are o distribuție principală originală a primei serii animate ”Teen Titans”, ”Ten Titans Go!” este un spinoff de comedie cu puține legături care ar putea continua seria predecesorului său.  Chiar și așa, acesta rămâne un punct de referință pentru Cartoon Network și, cu al patrulea sezon încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, Warner Bros, compania care produce filmul, a anunțat că noile persoanje – Robin, Starfire, Beast Boy, Raven și Cyborg – vor putea fi admirate din 27 iulie 2018.

Acesta este cel de-al treilea film de super-eroi animat, programat pentru anul viitor, după ”The Incredible 2”, din 15 iunie, și ”Spider-Man” al lui Miles Morales, care va fi lansat pe 14 decembrie. ”Teen Titans” se află la cel de-al patrulea film, după ”Teen Titans: Trouble in Tokyo” (o continuare a seriei originale de animație), ”Justice League vs. Teen Titans” și ”Teen Titans: The Judas Contract”.

Încă nu există detalii despre filmul ”Teen Titans Go!”, dar, având în vedere că acesta se va întinde pe durata a 90 de minute, se poate presupune că va fi o ecranizare cu mai multă acțiune decât episoadele difuzate la TV.

Sursa: Cinema Blend