04 apr. 2016 | 11:10

DC Comics aduce pe ecrane un nou Joker foarte întunecat

ENTERTAINMENT
DC Comics aduce pe ecrane un nou Joker foarte întunecat

Dacă ești pasionat de benzi desenate, știi că The Killing Joke e una dintre cele mai faimoase din toate timpurile. A fost lansată în 1988, iar în curând o vom vedea și în varianta adaptată de film de animație.

Jokerul este poate și mai întunecat decât ni-l aminteam, iar teaserul, pe care îl puteți urmări mai sus, anunță o animație care ar putea concura cu cele mai bune de la DC. De asemenea, se pare că Barbara Gordon va primi ceva mai multă atenție. Vocea Jokerului aparține lui Mark Hamill, și, chiar dacă stilul nu seamănă izbitor cu cel din benzile desenate ale lui Brian Bolland, probabil că adaptarea poveștii va fi excelentă.

Nu știm când va fi lansată animația, dar mai mult ca sigur se va întâmpla în cursul acestui an. Tot anul acesta, vom mai face cunoștință cu un Joker pe care suntem nerăbdători să îl vedem, interpretat de Jared Leto în Suicide Squad. Dacă Batman v Superman: Dawn of Justice a fost prea sobru, cu siguranță nu se poate spune același lucru și despre următoarea producție Warner Brothers.