Black Friday la Vodafone vine cu telefoane mai ieftine

ACTUALITATE
Black Friday la Vodafone vine cu telefoane mai ieftine
15 nov. 2017 | 12:10

Black Friday 2017 va fi și la Vodafone. Operatorul a anunțat că pregătește reduceri la toate telefoanele din portofoliu și la abonamente, așa că uite ce poți lua la preț mai mic.

Cea mai importantă zi pentru Black Friday va fi pe 17 noiembrie, când eMAG a anunțat că va avea campania sa dedicată. Până atunci, magazine ca Altex sau operatori ca Telekom și Vodafone și-au anunțat planurile. Cel din urmă promite reduceri de până la 100% pentru telefoane, ceea ce înseamnă că de acest Black Friday ți-ai putea lua la preț mai mic un telefon sau poate chiar un abonament nou.

[related]

Black Friday 2017 la Vodafone va fi în  perioada 16 – 19 noiembrie 2017 și reducerile de Black Friday ajung până la 100% pentru telefoane, până la 50% pentru accesorii și până la 25% la tablete. Clienții pot alege dintr-o ofertă destul de consistentă de abonamente cu număr nelimitat de minute și serviciul de roaming inclus, abonamente de date cu reducere de 50% și bonusuri de zeci de GB.

Din portofoliul de telefoane, de Black Friday te-ar putea interesa modele precum iPhone 8, Samsung Galaxy S8 sau Huawei P10, care pot fi achiziționate cu reduceri de până la 240 euro, în funcție de abonamentul ales. Mai mult, abonații Vodafone existenți beneficiază, la reînnoirea abonamentului făcută online pe site-ul operatorului, de-o reducere de 100% pentru primele trei luni din perioada acestuia.

În plus, de Black Friday, utilizatorii care optează pentru abonamentele RED 13 sau RED 15 primesc un bonus anual de 50GB trafic de date, iar pentru abonamentele RED 18, 22, 26 și 31, bonusul de date este de 100GB. Ofertele disponibile în perioada Black Friday pentru telefoane, abonamente noi, accesorii, tablete și bonusurile de date sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, ale partenerilor, precum și pe site sau în aplicația MyVodafone.

Dacă nu te interesează oferta operatorului de Black Friday, te-ai putea orienta către magazinele online. eMAG, de exemplu, oferă abonamente Digi Mobil și 50% reducere la abonament. Retailerul promite de Black Friday circa două milioane de produse, ale sale și de la parteneri din Marketplace, iar alte magazine au început campania de câteva zile sau aproape o lună. Marea nebunie de cumpărături va fi în dimineața zilei de 17 noiembrie, iar dacă folosești aplicații ale magazinelor, ar trebui să știi cum să activezi notificări pe Android sau iPhone.

[related]

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele