Black Friday cu ofertă pentru Digi Mobil: cum plătești mai puțin pentru abonament

Black Friday cu ofertă pentru Digi Mobil: cum plătești mai puțin pentru abonament

eMAG Black Friday 2017 vine cu o ofertă și la Digi Mobil. Nu e pe site-ul operatorului, ci prin retailerul eMAG. Iată ce primești. 

Black Friday a devenit imens, dacă nu era deja evident. eMAG a anunțat că anul acesta va avea eveniment pe 17 noiembrie, a pregătit reduceri de câteva zeci de milioane de euro și pe site vor fi și produse de la circa 4.000 de parteneri din Marketplace. Și dacă te-ai obișnuit cu fashion, electroIT și mașini, anul acesta ai și abonamente la Digi Mobil.

Black Friday vine cu ofertă la Digi Mobil pe site-ul eMAG și nu-i chiar de neglijat. Vor fi 3.000 de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat cu 4,8 euro pe lună și cu 50% reducere în primul an. Poți să vezi oferta și ca un bonus: ai ce băga în telefonul pe care îl cumperi de Black Friday.

Digi Mobil Optim Nelimitat, care va fi listat de Black Friday 2017, vine cu nelimitat la convorbiri în rețele naționale – fixe sau mobile, nelimitat la convorbiri internaționale în principalele rețele fixe din UE, SUA, Canada și China și 3.000 de minute convorbiri internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE. Ca internet, ai la Digi Mobil nelimitat, dar 10GB sun la viteze de până la 21,6Mbps în 3G și 50GB până la 150Mbps pe 4G. Apoi, scade viteza.

Cât despre Black Friday la eMAG, magazinul susține că, în 2016, în primele 10 minute ale evenimentului, nu mai puțin de 78% din comenzile plasate de clienți au fost făcute prin aplicația eMAG. Apoi, 19% au cumpărat de Black Friday pe site și 3% pe varianta de mobil a platformei eMAG.

Citește și: