Black Friday prin aplicații: cum activezi notificările pe iPhone

De Black Friday 2017, totul va fi despre aplicație. Totul, în special la magazinele mari, așa că e timpul să activezi notificări pe iPhone.

eMAG, Fashion Days deja promovează intens aplicația prin care ai acces la reducerile de Black Friday cu ore sau minute bune înaintea altora. Deja știi cum să activezi notificări pe Android, înainte de Black Friday, așa că e timpul unui ghid pentru iPhone.

Am ajuns să folosim foarte multe aplicații de mobil. Chiar și dacă nu le folosești pe toate, în mod inevitabil, este doar o chestiune de timp până trebuie să faci swipe peste câteva pagini pentru a găsi utilitarul de care ai nevoie. Uneori, folosești instrumentul de căutare specific sistemului de operare pentru a localiza mai rapid un program. Nu este însă exclus să nu știi exact ce cauți și să apelezi din nou la banalul swipe.

Cu multe aplicații poți să trăiești. „Traumele” apar când aceleași programe fără număr încep să-ți servească notificări la orice oră din zi sau din noapte. Efectul acelei surse de stres este simplu. Începi să le dezactivezi sau să le refuzi fără să mai procesezi utilitatea lor. Practic, nu mai contează dacă este vorba de o rețea socială, o aplicație de chat sau un magazin virtual. Tu apeși pe nu imediat după instalare, atunci când ești întrebat de notificări.

De ce ai vrea notificări de Black Friday

În general, vrei notificări de la Facebook, WhatsApp, Messenger, Viber, Instagram sau Pinterest. Aproape de 17 noiembrie, e timpul să vrei notificări și de la aplicațiile magazinelor online. Sunt mai bine optimizate decât site-ul, mai rapide și poți stoca în ele cardul de credit, adresa de livrare și produsele pe care vrei să le urmărești. Iar notificările te ajută să fii la curent cu reducerile, cu startul campaniilor și cu alte informații.

Ca să nu ratezi nici o ofertă de Black Friday 2017, ideal ar fi să știi cum activezi notificările la o aplicație de iPhone. Soluția simplă este să începi prin a intra în Configurări sau Settings la secțiunea Notificări. Imediat vei fi întâmpinat cu o listă stufoasă de aplicații.

Aici apar în ordine alfabetică toate programele instalate care au vrut vreodată să-ți ofere notificări. Fă un tap pe programul sau programele de interes și, dacă nu primești deja notificări, în partea de sus ar trebui să vezi debifat câmpul „Permite Notificări”. Activează-l. Mai jos pe aceeași pagină, vei putea să personalizezi tipul de notificări.

Tot prin bife, poți alege ca notificările aplicațiilor pregătite de Black Friday să fie însoțite de sunete, să fie discrete în marginea superioară a ecranului sau să apară în centrul ecranului pentru a te forța să interacționezi cu ele. Depinde doar de tine ce opțiuni simți că se pretează pentru fiecare program în parte.

Ca o referință suplimentară, pe lângă opțiunea generală de notificări pe care am detaliat-o mai sus, ar fi bine să intri și în meniul de configurare al aplicațiilor instalate. Astfel, vei verifica dacă nu cumva poți personaliza cu precizie mai mare notificările pe care le primește pe ecran. De exemplu, eMAG are vreo patru-cinci tipuri de notificări pe care le poți activa sau dezactiva doar din interiorul aplicației omonime. Implicit, sunt bifate toate. Important este să nu le fi dezactivat din sistemul de operare. Îți mai rămâne să pui bani de-o parte pentru Black Friday și să te bucuri de cumpărături.

19:20 14.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video