Cum activezi notificările pe Android ca să profiți de Black Friday

Black Friday începe, mai nou, în aplicație, așa că e timpul să știi cum faci asta ca să nu ratezi nimic.

Black Friday a împins puțin mai în față tehnologia, dovadă că acum oamenii plătesc mai des cu cardul și folosesc mai des aplicații. eMAG va anunța începutul Black Friday 2017 pe aplicație, prima dată, iar Fashion Days deja a comunicat că cei care folosesc aplicația au acces la reducerile de Black Friday mai devreme. Astfel, ar fi bine să știi cum activezi notificările pe Android.

Utilizatorii de smartphone au un număr foarte mare de aplicații instalate. Pe lângă cele din fabrică ce par să se înmulțească în fiecare an, ai nevoie de rețele sociale, aplicații de chat, utilitare și, nu în ultimul rând, jocuri. Aproape toate vor să-ți ofere și notificări. Totuși, de Black Friday ar trebui să le accepți cu bucurie, mai ales dacă vrei să cumperi ceva. Stocurile la produsele cu reduceri mari nu sunt numeroase, așa că primul venit e primul servit.

Implicit, în momentul în care accepți să inițializezi instalarea unei aplicații de Android, ești de acord și cu notificările acelui program. În orice caz, având în vedere numărul programelor pe care le ai pe aparat, ca să nu te enervezi, s-ar putea să fi dezactivat în rafală majoritatea notificărilor.În principiu, respectiva idee este una bună, dar sunt câteva situații în care s-ar putea să fii nevoit să înveți cum activezi notificările la un program de Android din nou.

Cum activezi notificările, ca să prinzi primele reduceri de Black Friday

Dacă ai dezactivat în trecut notificările pe Android primite de la o aplicație sau vrei să te asiguri că le ai activate, sistemul este cât se poate de simplu. Întri în Settings (Setări) și accesezi Notification & Control Center (Centrul de notificare și control). Titulatura exactă ar putea varia de la un dispozitiv la altul, în funcție de modul în care fiecare producător și-a personalizat interfața. În orice caz, ar trebui să găsești în ecranul principal al meniului de configurare o secțiune cu „Notificări” în nume. Acceseaz-o.

În noua fereastră, înainte să ajungi la lista formată din toate aplicațiile instalate, trebuie să accesezi Administrarea Notelor. Caută programul de interes în lista ordonată alfabetic. Debifează „Blocare” în partea de sus a ecranului și, eventual, bifează „Setare ca notă importantă”.

Pentru a particulariza ce notificări vrei să primește de la anumite programe instalate, s-ar putea să fii nevoit să accesezi meniul lor de configurare in-app. eMAG este cel mai bun exemplu în acest sens și, tocmai din acest motiv, am arătat în clipul de mai sus cum poți alege să primește doar anumite notificări din partea magazinului virtual. Nu trebuie decât să intri în meniul principal al aplicației printr-un tap pe cele trei liniuțe din dreapta sus și să alegi Notificări. Implicit, sunt bifate toate.

09:30 13.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video