Allview X4 Soul Infinity și toate opțiunile futuriste de care nu ți-a zis nimeni

Allview X4 Soul Infinity și toate opțiunile futuriste de care nu ți-a zis nimeni

Allview a anunțat oficial: X4 Soul Infinity are asistent personal care știe română. Tocmai de aceea trebuie să știi și de ce va fi capabil.

Allview X4 Soul Infinity este un telefon produs în China și vândut sub brand românesc de compania Visual Fan din Brașov. Colegii mei au scris deja despre specificațiile tehnice ale X4 Soul Infinity și, recent, despre marea sa funcționalitate: un asistent digital care înțelege limba română așa cum mă înțeleg eu cu tine. Sau, mă rog, cum ne-am putea înțelege, dacă am vorbit o limbă ciudată, sacadată și ușor țeapănă.

Sunt însă opțiuni futuriste pe care le va avea asistentul digital din Allview X4 Soul Infinity despre care Visual Fan n-a vorbit încă. Îi înțeleg, lansează telefonul abia în octombrie și nu vor să ne dea toate surprizele dintr-o dată. Din fericire, le-am aflat și le împărtășesc cu tine, să fim mai mulți cei care știm.

Allview X4 Soul Infinity va avea un asistent digital cu adevărat atotcunoscător

Te va ajuta cu adevărat când va căuta în locul tău scuze în fața soției, copiilor, prietenei obsedate să știe unde ai fost sau pe ce-ai spart banii. Da, va marca și pe hartă toate locurile cu „păcănele” drept „cluburi de lectură și mindfulness”.

Asistentul din Allview X4 Soul Infinity va fi un înlocuitor perfect de Baba Vanga și alți profeți care anunță sfârșitul lumii. Serios, Arsenie Boca va avea, în sfârșit, un competitor.

Va fi atât de avansat, încât va veni cu o colecție consistentă de înjurături cu care să se adreseze oamenilor din trafic. Și îi va spune parcagiului pe limba lui de ce nu-i dă bani și ia să se mai ducă la muncă.

Dacă vei face Uber sau taxi cu telefonul acesta, asistentul din Allview X4 Soul Infinity va avea vocea unei dispecere care țipă la tine cu apelativul „colegul” și va avea cele mai hot bârfe despre modă, vedete, viață.

La piață, se va certa cu vânzătorii în locul tău.

Allview X4 Soul Infinity va primi o actualizare de Revelion, când noua aplicație de calendar va fi una creștin-ortodoxă. O să știe toate sărbătorile din 2018, când e cruce roșie, când ții post și când vine popa cu sfințitul casei. Dar și când e perioadă de abstinență, să nu faci nefăcute.

Asistentul din Allview X4 Soul Infinity poate fi o rudă mai enervantă

Poate ține și locul bunicii și să te întrebe din când în când când te însori, cu ce te ocupi tu, ce mai face maică-ta, cum e vremea la București, de ce nu mai treci pe la ea.

Allview X4 Soul Infinity va fi primul telefon cu asistent digital care știe unde ai pus punga cu punguțe.

Va avea și componentă motivantă. Îți va verifica soldul de pe card și va striga la tine: „SĂRACULE!”.

Dacă ești pe combinații la Piața Obor, vei putea seta asistentul din Allview X4 Soul Infinity să strige cu accentul tău fie „țigări, țigări, țigări”, fie „telefoane, telefoanr, telefoane! Un iPhone, băiatu?”.

Asistentul e o mană cerească pentru șpagă. Va fi atât de inteligent, încât va lua el banii în locul tău și-i va depune automat într-un off shore din insule calde.

Altfel, Allview X4 Soul Infinity sigur va fi un telefon extrem de tare. Încă aștept primul oltean care să dea comenzi asistentului și să se certe cu el că nu-l înțelege. Ca să nu mai zic de moldoveni.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare.

Citește și: