Samsung poate învinge Apple: debutează cu telefonul mai subțire decât iPhone 6

Samsung poate învinge Apple: debutează cu telefonul mai subțire decât iPhone 6

Samsung Galaxy A7 nu a fost prezentat la CES 2015, ci în cadrul lansării oficiale a modelelor Galaxy A5 și Galaxy A3 în Malaezia.

Samsung Galaxy A7 a fost în sfârșit prezentat. Mult așteptatul smartphone va avea o grosime de doar 6,3 milimetri și va fi cel mai subțire smartphone produs vreodată de de Samsung. Cu toate acestea, device-ul nu a avut parte de propriul eveniment în cadrul CES 2015, eveniment organizat în această perioadă în Las Vegas, Nevada. Galaxy A7 a fost dezvăluit în timpul lansării oficiale a modelelor Samsung Galaxy A5 și Samsung Galaxy A3 în Malaezia.

collage galaxy a7 1

Din punct de vedere al specificațiilor, telefonul ar putea fi inclus în sectorul upper-mid-range. Acesta este dotat cu un ecran Full HD de 5,5 inci și este dotat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, cu patru nuclee tactate la 1,5 GHz și alte patru tactate la 1,0 GHz. Camera foto de pe spate va fi de 13 megapixeli, iar bateria va avea o capacitate de 2.600 mAh. Ca sistem de operare, Samsung Galaxy A7 va rula Android KitKat.

Conform unei surse din Malaezia, telefonul ar urma să fie disponibil pe piață din luna februarie, în urma unei lansări oficiale care va avea loc cel mai probabil în Coreea de Sud. Aceeași sursă menționează un posibil preț de aproximativ 400 de dolari.

Citește și: