Galaxy A7, cel mai subţire smartphone de la Samsung, este aproape gata

Galaxy A7, cel mai subţire smartphone de la Samsung, este aproape gata

Într-o perioadă foarte nefastă pentru cei de la Samsung, se pare că sud-coreenii lucrează la un nou vârf de gamă cu numele de .

Lansare Samsung Galaxy Note 4 in Romania FOTO Razvan Baltaretu Playtech (11)

În urmă cu câteva săptămâni detaliam caracteristicile a două noi telefoane create de Samsung. Acelea purtau numele de Galaxy A3 şi Galaxy A5. Tot atunci, ar fi trebui să ajungă în lumina reflectoarelor un model high end cu numele de Galaxy A7. Pentru că probabil nu era gata, Samsung a decis să mai amâne un pic noul său vârf de gamă. Eforturile companiei nu au însemnat însă că nu vom avea parte de un amalgam de zvonuri pe marginea aparatului din imaginea de mai sus.

Cu toate că cei de la , nici până la această oră, nu au făcut publice particularităţi legate de el, este aproape imposibil ca Galaxy A7 să nu fie anunţat până la finele lui 2014. În respectivul context, vom vedea prima materializare a eforturilor gigantului sud-coreean de a ieşi din criză. Nu de alta, dar acesta ar urma să fie cel mai subţire telefon creat de Samsung până la această oră. În documentele înaintate către TENNA, autoritatea asiatică pentru certificarea gadgeturilor ce urmează să fie comercializate în China, este trecută o grosime de 6,3 milimetri, deşi nu avem cum să confirmăm sau infirmăm respectiva valoare.

samsung galaxy-a7

În rest, acest gadget va fi construit în jurul unui panou cu diagonala de 5,5 inci. Partea de procesare va reprezenta o combinaţie dintre un Snapdragon 615 la 1,5 GHz şi 2GB RAM. Spaţiul de stocare va fi limitat la 16GB, în timp ce camera frontală de 5 megapixeli va fi ideală pentru selfie-uri. Pe spatele aparatului veţi avea un senzor de 12 megapixeli pentru fotografii mai mult decât decente realizate.

În ceea ce priveşte disponibilitatea sa, înainte de a ajunge în alte colţuri ale mapamondului, Galaxy A7 va încerca să facă valuri în China. Rămâne să vedem dacă acestea vor fi suficient de mari încât să atragă din nou o mare masă de utilizatori în curtea producătorului sud coreean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: