Primul teaser cu LG G4: Ce detalii ies la suprafață

Primul teaser cu LG G4: Ce detalii ies la suprafață

Cu trei săptămâni înainte de anunțul oficial al noului LG G4, coreenii au lansat primul lor teaser.

Pe 28 aprilie, lumea va avea ocazia să vadă urmașul lui LG G3, unul dintre cele mai bune telefoane cu Android ale anului 2014. Peste trei săptămâni, cu toții vom putea vedea dacă LG a fost capabilă de a produce un telefon pe măsura flagship-ului de anul trecut. Până atunci, însă, va trebui să ne mulțumim cu leak-uri și teaser-e. Cel mai nou dintre acestea a apărut în urmă cu foarte puțin timp.

Cel mai important lucru comunicat de către acesta este camera cu apertură F1,8 de pe LG G4, iar la final putem vedea conturul telefonului. Luminarea conturului este un element clasic în teaser-ele celor de la LG, întâlnit și în cazul altor dispozitive precum LG G3, sau G Watch R.

Din punct de vedere al specificațiilor, noul LG G4 ar putea avea o cameră de 16 megapixeli, un display QHD și un procesor Qualcomm Snapdragon 808 cu șase nuclee. În condițiile în care LG G Flex 2 este dotat cu Snapdragon 810, alegerea modelului 808 pentru noul flagship ar fi una extrem de interesantă care ar putea ridica unele întrebări. După cum probabil știți, cei de la LG s-au numărat printre susținătorii lui Snpadragon 810 atunci când cei de la Samsung s-au plâns de problemele legate de supraîncălzire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: