06 apr. 2015 | 12:23

Interfața de pe LG G4 apare în primul videoclip oficial [VIDEO]

ACTUALITATE
Interfața de pe LG G4 apare în primul videoclip oficial [VIDEO]

LG G4 va fi lansat pe 28 aprilie, la aproape două luni după HTC One M9 și Samsung Galaxy S6. Și pentru că mai avem ceva timp până atunci, LG promovează evenimentul cu un teaser în care prezintă interfața.

LG G4 va fi cel mai bun telefon pe care sud-coreenii îl vor lansa anul acesta și va fi a doua lansare importantă după LG G Flex 2 prezentat la CES 2015.

LG G4 este așteptat să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 810, cu 3GB de memorie RAM și o cameră foto de cel puțin 13 megapixeli, dacă nu cumva va fi de 20 MP. Sistemul de focalizare cu infraroșu va fi însă păstrat. De asemenea, ecranul va fi 2K de aproximativ 5,5 inci și butoanele vor rămâne pe spatele dispozitivului.

În ceea ce privește videoclipul de teasing pe care LG l-a lansat, sunt prezentate câteva capturi din interfața LG G4 și se pot observa diferențele aduse de Android Lollipop, dar mai ales continuarea direcției impuse încă de anul trecut cu LG G3. Este prezentată camera foto, calendarul și aplicația pentru apeluri vocale. Mai jos ai primul teaser pentru LG UX 3.0.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele