Evoluția Samsung Galaxy S în ultimii cinci ani: Cât de mult s-au schimbat aceste telefoane

Evoluția Samsung Galaxy S în ultimii cinci ani: Cât de mult s-au schimbat aceste telefoane

Grație unui GIF realizat de site-ul GadgetLove, putem vedea foarte clar în doar câteva secunde cât de mult s-au schimbat telefoanele din seria Galaxy S.

Mulți au spus acest lucru în ultimul timp: Samsung traversează o perioadă dificilă, având în vedere rezultatele înregistrate în anii trecuți. De la compania cu cele mai mari vânzări de smartphone-uri, Samsung a ajuns să fie depășită de Apple în ultimul sfert financiar al anului 2014. Pe lângă acest lucru, coreenii au pierdut teren și în piețe extrem de importante precum India și China. Pentru a remedia situație, Samsung se bazează la acest moment pe cel mai nou flagship al său: Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6 este cel noul dispozitiv din seria Galaxy S, care conține probabil cele mai populare și mai apreciate dispozitive ale producătorului coreean. Cei de la Huffington Post scriu că Samsung a atins o cotă de piață de aproape 20% pe plan mondial, mulțumită în mare parte acestor telefoane. Samsung Galaxy S6 are margini din metal, ecran curbat pe ambele părți, protecția este asigurată de Gorilla Glass 4, iar, din punct de vedere al design-ului, mulți îl consideră la fel de atrăgător precum iPhone 6. Telefoanele Galaxy S, însă, nu au beneficiat dintotdeauna de acestea. GIF-ul de mai sus prezintă într-un mod elegant evoluția acestor telefoane de la primul Galaxy S, la noul Galaxy S6.

Recent, Samsung Galaxy S6 a fost supus unui test de anduranță. Să numim ”drop test” așa ceva ar fi prea puțin. Am avut de-a face mai degrabă cu un ”smash test”, telefonul fiind aruncat pe jos cu o forță care ar sparge ecranul oricărui flagship; nu și pe cel al lui Galaxy S6 edge, din câte se pare. Telefonul a ”supraviețuit” testului, aparent fără nicio zgârietură, asta în condițiile în care a ”pupat” podeaua de trei ori la rând.

Citește și: