Samsung Galaxy S6 edge e foarte rezistent, dar cum au fost alte modele Galaxy S? [VIDEO]

Dacă eraţi curioşi de nivelul de anduranţă al unui de la Samsung, urmăriţi cu atenţie clipul de câteva secunde de mai jos. Totodată, am adunat la un loc teste cu celelalte telefoane Galaxy S. Nu sunt la fel de brutale ca cele făcute de TechRax, dar nimic nu poate fi atât de brutal.

Indiferent cât de performante sunt unele smartphone-uri sau tablete, foarte mulţi sunt curioşi şi de nivelul de rezistenţă al respectivelor gadgeturi. În definitiv, indiferent cât de multă grijă ai de dispozitivele tale favorite, este inevitabil ca la un moment dat să le dai de pământ şi să realizezi că investiţia ta fabuloasă a fost redusă la zero.

În cazul în care vă număraţi printre cei care îşi achiziţionează următorul telefonul şi pe criteriul rezistenţei la şocuri, acest clip realizat pe marginea Galaxy S6 edge vă va ajuta să luaţi o decizie mult mai rapid. În contextul în care Samsung a schimbat complet filosofia de design în momentul realizării Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge, foarte mulţi au fost curioşi dacă tranziţia la metal şi sticlă va fi una inspirată pentru gigantul sud coreean.

În teorie, adopţia de Gorilla Glass 4 pentru faţa şi spatele aparatelor era menită să oferă un grad sporit de protecţie la zgârieturi, dar nu a spus nimeni nimic despre trânte agresive. În câteva săptămâni, când noile telefoane se vor comercializa în , vom fi asaltaţi de clipuri cu astfel de teste agresive. Până atunci însă, trebuie să ne mulţumim cu acest clip realizat de o domnişoară foarte nervoasă.

Primul Samsung Galaxy S a fost lansat în 2010 și până la modelul de anul acesta toate au fost construită cu carcase din plastic. Samsung a susținut de-a lungul timpului că având un capac de plastic pentru baterie, telefonul preia mai bine șocul căderii. Iată cum s-au descurcat celelalte telefoane Samsung Galaxy S în acest teste de cădere.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S

 

Alexandru Puiu
20:00 30.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video