Samsung Galaxy S6 Edge rezistă la un test extrem de anduranță [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 Edge rezistă la un test extrem de anduranță [VIDEO]

Dacă vă temeați că noul Samsung Galaxy S6 Edge nu va fi destul de rezistent, atunci ar trebui să vedeți cel mai nou test la care a fost supus acesta.

Ați fi avut motive destul de bune să vă îndoiți de durabilitatea celui mai interesant telefon pe care l-a lansat Samsung în ultimul timp. Samsung Galaxy S6 Edge are marginile rotunjite, două straturi de Gorilla Glass 4 încadrând marginile din metal. În acest fel, ecranul pare vulnerabil în situația unor căzături, în comparație cu alte modele. Dar un nou test apărut de curând pe internet ne spune altă poveste.

Să numim ”drop test” așa ceva ar fi prea puțin. Avem de-a face mai degrabă cu un ”smash test”, telefonul fiind aruncat pe jos cu o forță care ar sparge ecranul oricărui flagship; nu și pe cel al lui Galaxy S6 Edge, din câte se pare. Telefonul a ”supraviețuit” testului, aparent fără nicio zgârietură, asta în condițiile în care a ”pupat” podeaua de trei ori la rând.

Samsung Galaxy S6 Edge nu este singurul flagship supus unui astfel de tratament recent. HTC One M9 a trecut și el prin mâinile celor interesați să-i testeze rezistență, însă nu s-a descurcat la fel de bine, ecranul crăpându-se de la prima cădere.

iPhone 6 a avut parte de un tratament și mai dur, fiind, printre altele, fiert în cola și călcat cu un tanc. Aceste teste au fost efectuate de către utilizatorul de YouTube TechRax, iar pentru mai multe videoclipuri realizate de el, puteți accesa acest articol pe Playtech.

 

Citește și: