Prețul Samsung Galaxy S6 Edge în România – e cel mai scump telefon de la noi

Prețul Samsung Galaxy S6 Edge în România - e cel mai scump telefon de la noi

Prețul Samsung Galaxy S6 Edge în România este unul enorm, mai ales dacă este să-l comparăm cu cel al altor terminale, cum ar fi iPhone 6 sau LG G3. Telefonul este disponibil la precomandă în România. 

UPDATE: Terminalul poate fi găsit și în oferta Domo. Acolo, prețul Samsung Galaxy S6 Edge începe de la 3.899 lei (32GB) și ajunge la 4.799 lei (128GB). Vezi ce preț are Samsung Galaxy S6 (versiunea normală).

Samsung Galaxy S6 Edge a fost lansat în cadrul MWC 2015, alături de modelul mai simplu, Galaxy S6. Telefonul are un desing inovator și specificații de top, fiind în fruntea topului cu cele mai performante telefoane.

Prețul Samsung Galaxy S6 Edgeîn România este oarecum justificat de specificațiile tehnice, dar și de materialele folosite: sticlă și metal. Aspectul este unul premium, iar telefonul are un display curbat cu rezoluție 2560×1440, un procesor cu opt nuclee Exynos, 3GB RAM și cameră foto de 16MP.

Samsung Galaxy S6 Edge poate fi cumpărat la precomandă în România, de la magazinul Quick Mobile, la prețul de 4.599 lei, pentru varianta cu spațiu de stocare de 32GB. Versiunea cu 64GB costă 4.999, iar prețul Galaxy S6 Edge cu 128GB este de 5.599 lei.

Magazinul online oferă spre vânzare modelele aurii și negre.

Citiți primele noastre impresii despre Samsung Galaxy S6 Edge și Samsung Galaxy S6 aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: