Galaxy S6 edge e rezistent la apă, deşi Samsung nu a spus nimic despre asta [VIDEO]

Cu toate că Galaxy S5 a fost promovat ca fiind rezistent la apă, despre Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge Samsung nu a spus nimic în acest sens.

Nu au trecut decât 24 de ore de la publicarea primului clip cu un , iar acum vedem acelaşi terminal supus altui test foarte important. Este vorba de rezistenţa apă.

Testul ilustrat în clipul de mai jos a fost realizat de Keaton Keller de la publicaţia TechSmartt. În condiţiile în care cei de la Samsung au evitat să se mândrească cu rezistenţa aparatului la scufundări, riscul implicat în test era semnificativ. Cu toate acestea, deşi nu ar fi trebuit să supravieţuiască experimentului, după 20 de minute de stat în stare de funcţionare într-un castron cu apă, telefonul nu prezentat vreun handicap semnificativ.

După câteva scuturări menite să îndepărteze eventuale picături de apă, a fost evident că nu ar trebui să vă faceţi griji într-un scenariu similar. Singurul aspect pe care trebuie să-l aveţi în vedere vizează camera foto. Aparent, aceasta a refuzat să mai funcţioneze în primele minute după test.

Având în vedere că există zvonuri din ce în ce mai multe referitoare la un rezistent la praf şi apă, ar fi bine să aşteptaţi respectivul gadget dacă ştiţi că nu prea aveţi grijă de telefoane. Până atunci însă, este îmbucurătoare şi această veste.

 

Alexandru Puiu
06:15 31.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video