Chinezii lansează propria interfață Android pentru OnePlus One

Chinezii lansează propria interfață Android pentru OnePlus One

OnePlus One s-a confruntat recent cu niște probleme importante în India datorită sistemului de operare CyanogenMod, iar acum chinezii au lansat propria interfață Android.

oneplus one

Finalul anului 2014 a fost unul dificil pentru cei de la OnePlus. Anumite probleme apărute în India, majoritatea acestora cauzate de către cei de la CyanogenMod, au dus la o interdicție temporară a telefoanelor produse de chinezi. De atunci, cei de la OnePlus au promis să se concentreze asupra creării propriei interfețe pentru sistemul de operare de la Google. Acum, se pare că ROM-ul acestora, creat pe baza Android 5.0 Lollipop, cea mai nouă versiune, este gata și poate fi descărcat de pe internet.

Pe lângă faptul că este bazat pe Lollipop, acesta nu diferă foarte mult de varianta stoc de Android. La fel ca și în cazul altor ROM-uri, instalarea lui va necesita ștergerea tuturor datelor voastre. Acesta a fost descoperit de către cei de la Android Police, iar conform OnePlus, nu conține foarte multe lucruri pe lângă cele incluse în Android 5.0 Lollipop stoc. Puteți afla mai multe despre ROM pe forumul OnePlus și puteți descărca sistemul de operare de aici.

Problemele chinezilor în India au început din 2 decembrie, când Micromax a cerut blocarea vânzării, motivând că are drepturi exclusive cu Cyanogen pentru toată regiunea de sud a Asiei. Mai mult, a spus că a investit destul de mult în dezvoltarea unor telefoane speciale pentru India, bazate pe Cyanogen, iar OnePlus One i-ar putea afecta veniturile. Puteți citi mai multe despre interdicția temporară în India pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: