Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy Note 3 poate fi descărcat de pe internet

Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy Note 3 poate fi descărcat de pe internet

Android 5.0 Lollipop pentru varianta SM-N9005 de Samsung Galaxy Note 3 poate fi descărcat acum de pe internet.

Samsung Galaxy Note 3 android 5.0 lollipop

Android 5.0 Lollipop este disponibil pentru un număr din ce în ce mai mare de dispozitive. Deși cei de la Motorola și LG au fost printrre primele companii care au lansat actualizările oficiale, Samsung nu s-a lăsat mai prejos. Se pare că nu doar cele mai noi dispozitive vor beneficia de ultima versiune Android, ci și flagship-urile de anul trecut. Samsung Galaxy Note 3 este, desigur, unul dintre acestea, iar acum, grație unui leak recent, puteți descărca Lollipop pentru varianta deblocată SM-N9005 de pe XDA.

Conform celor de la Android Community, update-ul are o dimensiune impresionantă, mai exact, 1,1GB. Site-ul menționează, de asemenea, că update-ul nu este încă oficial, dar nu par a fi foarte multe probleme de funcționare. Actualizarea oficială va apărea probabil în viitorul apropiat, dar dacă nu puteți aștepta până atunci, o puteți obține de pe XDA. Aceasta include, printre altele, și un TouchWiz cu un design nou. Vă amintim că instalarea vă va șterge datele personale, motiv pentru care este important să faceți un backup, și trebuie să dețineți varianta SM-9005 pentru ca aceasta să funcționeze.

Galaxy Note 3 a fost, la vremea respectivă, cel mai recent dispozitiv lansat de Samsung din seria “phablet-urilor”, și aducea un număr semnificativ de îmbunatățiri, pe lângă performanța demnă de invidiat. Era cea de-a treia iterație a segmentului inițiat tot de Samsung, cel al smartphone-urilor mai mari decât palma oricărui utilizator, un segment care se lăuda la acea vreme cu aproximativ 38 de milioane de dispozitive ale producătorului vândute pana atunci, cu Galaxy Note si Note II. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy Note 3 pe Playtech aici.