OnePlus One va avea avea în curând o variantă ”Mini”

OnePlus One va avea avea în curând o variantă ”Mini”

OnePlus One, unul dintre cele mai apreciate telefoane din ultimul timp, ar putea fi lansat în curând într-o variantă mini.

oneplus one

Despre OnePlus One s-a vorbit extrem de mult atât la momentul lansării acestuia, cât și în perioada imediat următoare. Telefonul chinezilor a fost extrem de apreciat pentru specificațiile foarte bune, dar mai ales pentru prețul accesibil. Reușind să depășească Google Nexus 5 la capitolul raport calitate/preț, OnePlus One oferea specificații aproape la fel de bune ca flagship-urile marilor producători pentru un preț de aproape două ori mai mic. Unul dintre minusurile telefonului era disponibilitatea mică a acestuia, comercializarea fiind făcută pe baza unui sistem restrictiv de invitații.

oneplus one mini

Chinezii se pare că vor să profite de popularitatea telefonului aceștia sunt șanse ca ei să lanseze o variantă mini, dacă este să ne luăm după cei de la GizmoChina. Asta, desigur, dacă putem încadra un telefon cu ecran de 5 inci în categoria dispozitivelor mini. Poze cu presupusul smartphone de la OnePlus au apărut de curând, alături de o posibilă listă de specificații. Conform acestora, OnePlus One mini ar urma să beneficieze de un procesor Qualcomm Snapdragon 615 și de camere foto de 8 megapixeli atât pe față, cât și pe spate. În ceea ce privește software-ul, varianta mini va rula Android 4.4.4.

După cum observă și Phonearena, nu foarte multe s-au schimbat când vine vorba de design, cel mai important lucru fiind spatele din plastic. În condițiile în care oamenii se gândeau deja la OnePlus Two, sau succesorul lui One, zvonurile acestea i-au luat pe mulți prin surprindere, iar în viitorul apropiat s-ar putea să aflăm mai multe despre OnePles One mini.

oneplus one mini 1