OnePlus One poate fi cumpărat acum fără invitație

OnePlus One poate fi cumpărat acum fără invitație

La aniversarea unui an de când a luat naștere compania, chinezii de la OnePlus ne-au făcut o surpriză mare prin eliminarea sistemului de invitații.

OnePlus one

Astfel, telefonul OnePlus One poate fi acum cumpărat fără a mai fi nevoie să primiți o invitație din partea cuiva. În trecut, chinezii au mai avut perioade limitate în care telefonul a fost disponibil la precomandă oricui și concursuri în urma cărora puteau fi câștigate invitații. În ciuda sistemului restrictiv, mai mult de 500.000 de smartphone-uri OnePlus One au fost vândute până acum.

OnePlus One este un telefon cu un preț de 300 și 350 de dolari cu dotări foarte bune. Are un ecran de 5,5 inci full HD, folosește 3GB de memorie RAM cu 16 sau 64GB spațiu de stocare, camera de 13 megapixeli filmează 4K, full HD la 60 fps și HD la 120 fps și are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz. Bateria este de 3.100 mAh, iar sistemul de operare este CyanogenMod 11s, o versiune modificată de Android KitKat.

oneplus one power bank

Tot cu ocazia aniversării unui an de existență, cei de la OnePlus au mai anunțat o baterie externă cu o capacitate de 10.000 mAh și două porturi USB care o fac capabilă să încarce două dispozitive în același timp. Aceasta va fi scoasă pe piață în cursul anului viitor.

Una dintre veștile mai puțin bune este că cei de la OnePlus nu livrează în România așa că nu veți fi capabili să comandați telefonul de pe site-ul lor. Există, însă, alte metode prin care puteți cumpăra OnePlus One în România. Citiți mai multe despre disponibilitatea OnePlus One în România pe Playtech aici.

oneplus one
FOTO TechnoBuffalo
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: