Asus ne spune de ce ZenWatch este mai bun decât un Apple Watch din aur

Asus ne spune de ce ZenWatch este mai bun decât un Apple Watch din aur

Apple Watch va putea fi cumpărat de pe data de 24 aprilie, iar cei de la Asus deja și-au intensificat campania de promovare a ceasului ZenWatch.

”Ți-ai ieșit din minți?” Conform cele mai noi poze publicate de Asus, aceasta este prima întrebare pe care ar trebui să-și o adreseze oricine vrea să cumpere un Apple Watch din aur. Dacă luăm în considerare prețul uriaș al dispozitivului, întrebarea ar putea fi considerată una legitimă.

Schema prezentată de Asus este cât se poate de simplă și la obiect. Ai o grămadă de bani pe care îi poți irosi? Dacă nu, cumpără Asus ZenWatch. Dacă da, ești sigur că nu ai lucruri mai importante de plătit, precum împrumuturi la bancă? Dacă da, atunci cumpără ZenWatch. Dacă nu, atunci ”chiar ți-ai ieșit din minți”.

Asus ZenWatch este cu siguranță unul dintre cele mai elegante smarwtatch-uri de pe piață acum. Specificațiile tehnice sunt similare cu cele ale LG G Watch R și Samsung Gear Live. Avem astfel un display de 1,63 inch cu rezoluție 320×320 sub care se ascunde un procesor Snapdragon 400, tactat la 1,2Ghz. Memoria RAM este de 512MB, iar spațiul de stocare este de 4GB. Smartwatch-ul este dotat cu Bluetooth 4.0 și este capabil să măsoare ritmul cardiac al purtătorului, mulțumită unui senzor special. Puteți citi mai multe despre Asus ZenWatch pe Playtech aici.

asus zenwatch pic

Citește și: