Apple Watch – din 10 aprilie, cu prețuri de la 350 de dolari la 10.000 de dolari

Apple Watch - din 10 aprilie, cu prețuri de la 350 de dolari la 10.000 de dolari

Apple a oferit noi detalii privind Apple Watch, ceasul său inteligent care se va conecta la iPhone. Prețul ceasurilor pornește de la 350 de dolari, pentru Apple Watch Sport și ajunge la peste 10.000 de dolari.

Apple Watch va fi disponibil la precomandă începând din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru a fi cumpărat în Australia, Canada, China, Franța, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie.

Apple Watch va avea o autonomie de o zi, potrivit lui Tim Cook, deși el a fost foarte vag și a spus că aceasta va fi posibilă pentru „anumite tipuri de activități“.

Apple Watch Sport va porni de la 350 de dolari pentru varianta subțire, iar varianta mai groasă va costa 400 de dolari.

Cealaltă familie – Apple Watch – va avea prețuri de la 549 de dolari până la 1.050 de dolari. Prețurile pentru varianta mai mare vor fi cu 50 de dolari mai mari.

Apple Watch Edition va porni de la un preț de 10.000 de dolari și va avea stocuri limitate, doar în anumite magazine selectate.

Apple Watch va avea o aplicație dedicată pe iOS 8.2, care este disponibil începând de astăzi pentru download.

Din aplicația dedicată vom putea instala aplicații pentru ceas și vom putea vedea preview-uri pentru acestea.

Noi parteneriate pentru Apple Watch

De asemenea, Apple Watch se conectează la iPhone și când ne apropiem de aeroport, vom avea boarding pass-ul la încheietură. În plus, ne vom putea comanda un taxi Uber cu ajutorul aplicației de pe ceasul inteligent.

Apple Watch se conectează la iPhone

Alt parteneriat interesant este cel cu Starwood Hotels. Cu ajutorul aplicației dedicate, utilizatorii Apple Watch își vor putea utiliza ceasul pe post de cheie a camerei.

Apple Watch caracteristici

Evident, e vorba aici de influența pe care o are Apple, care încearcă să semneze parteneriate cu lanțuri de hoteluri și aplicații cunoscute, pentru a-și putea conecta ceasul.

În plus, dacă primim un mesaj de la cineva, putem să răspundem direct cu un mesaj vocal, fără să trebuiască să ne mai scoatem telefonul din buzunar. E o opțiune bună dacă suntem la volan.

Caracteristici cunoscute pentru Apple Watch

Apple Watch are câteva funcții deja cunoscute. Glances reprezintă posibilitatea de a vedea cele mai importante informații doar printr-un swipe de jos în sus pe ecranul ceasului.

Astfel, utilizatorii vor avea acces la muzică, e-mail sau vreme, fără să intre în meniul ceasului.

De asemenea, o funcție cunoscută este cea de anunțare a utilizatorului că primește un telefon sau un e-mail. Astfel, cei care poartă ceasul nu vor simți o vibrație la încheietură, ci pur și simplu o bătaie scurtă, ca și cum cineva ne-ar anunța că suntem căutați.

La fel ca și la alte ceasuri inteligente, aplicația Workout ne va oferi sfaturi de fitness și ne va monitoriza activitatea.

Apple watch aplicația Workout

Pe lângă aceste lucruri, Tim Cook a prezentat și alte funcții cunoscute – accesarea rețelelor sociale de pe ceas, controlarea fotografiilor și plățile cu Apple Pay de la încheietură.

Apple Watch va fi lansat în curând pe piaţă, iar Apple i-a dedicat un eveniment special de primăvară acestui gadget care se anunţă a fi unul care va creşte automat piaţa de ceasuri inteligente.

Ceasul a fost prezentat pentru prima oară în toamna trecută, odată cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus. În ultimele luni, compania americană a dezvoltat partea de software și ne așteptăm la 100.000 de aplicații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: