20 feb. 2015 | 15:35

ASUS Designo MX27AQ, un monitor ca o operă de artă, cu specificații de top

ACTUALITATE
ASUS Designo MX27AQ, un monitor ca o operă de artă, cu specificații de top

ASUS a anunțat lansarea ASUS Designo MX27AQ, un monitor WQHD cu tehnologia audio premium ICEpower de la Bang & Olufsen.

Ecranul de 27 inci, cu rezoluție 2560×1440 pixeli, oferă o imagine cu 77% mai mare comparativ cu un display similar FullHD, oferind utilizatorilor o experiență video mai bună. MX27AQ reprezintă noua generație de monitoare din seria ASUS Designo, evidențiată printr-un design elegant premiat iF, fără ramă (o,1 cm), cu profil ultra-subțire, de 1,25 centimetri în cel mai subțire punct, și o bază inspirată de cadranul solar.

Designo MX27AQ dispune de ASUS SonicMaster încorporând ICEpower, tehnologie Bang & Olufsen, precum și funcția AudioWizard pentru un sunet imersiv. Tehnologia ASUS Eye Care, cu ASUS Flicker-Free și Low Blue Light, reduce stresul asupra ochilor și efectele dăunătoare în cazul utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața calculatorului.

Designo MX27AQ are un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching) care dispune de un contrast de 100.000.000:1 și o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum și un unghi de vizualizare de 178 grade.

Monitorul este compatibil cu cele mai multe dispozitive multimedia, având o varietate de intrări video, incluzând DisplayPort 1.2, două porturi HDMI și un port HDMI / MHL 2.0. Acesta din urmă le permite utilizatorilor să vizioneze conținutul stocat pe dispozitivele compatibile direct pe ecranul MX27AQ și să încarce totodată telefonul mobil.

 

mx27aq_r5