03 mart. 2015 | 15:37

Cu mâinile pe Asus ZenWatch, lansat la IFA 2014 și prezent la MWC 2015 [VIDEO Hands-on]

ACTUALITATE
Cu mâinile pe Asus ZenWatch, lansat la IFA 2014 și prezent la MWC 2015 [VIDEO Hands-on]

Asus a prezentat la IFA 2014 ceasul inteligent ZenWatch,  primul lor astfel de gadget, și e unul destul de bun, cel puțin din punct de vedere al designului.

ACTUALIZARE 3 martie 2015 Deși Asus ZenWatch nu a ajuns încă pe piața din România, dat fiind că a fost lansat la IFA 2014, acesta a fost prezentat la MWC 2015. Mai jos avem o galerie foto cu ceasul inteligent de la Asus.

Sunt tot mai multe astfel de ceasuri inteligente, dar se pare că celor de la Asus nu li se pare că n-ar avea loc cu Zenwatch. Asus Zenwatch este despre stil și despre funcționalitate, cel puțin din cum a fost prezentat până acum. Taiwanezii s-au aliat cu Google și folosesc Android Wear drept platformă software, iar prețul pentru dispozitivul lor este de 200 de euro.

Pomeneam de designul Asus ZenWatch la început. Sticla este ușor curbată și dispozitivul pare unul pe care utilizatorii l-ar putea asorta cu ușurință atât la un costum, cât și la o ținută mai lejeră. Vorbim despre un ceas cu un cadran ușor rotunjit, diferit de celelelate gadgeturi purtabile disponibile la ora actuală pe piață și oarecum similar Apple Watch. Motorola Moto 360 rămâne însă un standard pentru design util.

SAMSUNG CSC

Specificațiile tehnice sunt similare cu cele ale LG G Watch R și Samsung Gear Live. Avem astfel un display de 1,63 inch cu rezoluție 320×320 sub care se ascunde un procesor Snapdragon 400, tactat la 1,2Ghz. Memoria RAM este de 512MB, iar spațiul de stocare este de 4GB. Smartwatch-ul este dotat cu Bluetooth 4.0 și este capabil să măsoare ritmul cardiac al purătorului, mulțumită unui senzor special. Asus Zenwatch va fi în magazine în preajma sărbătorilor de iarnă.

Asus ZenWatch într-un video hands-on de la IFA 2014

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele