Un nou mod te ajută să ai difuzoare stereo pe Xperia Z1

Un nou mod te ajută să ai difuzoare stereo pe Xperia Z1

Chiar dacă modding-ul de telefoane nu este pentru fiecare dintre noi, unii s-ar putea să fie încântaţi să  mai primească un difuzor la .

sony Xperia_Z1_mod

sunt doar două smartphone-uri recente care se aud surprinzător de bine pentru simplul fapt că integrează două difuzoare stereo orientate către utilizator, amplasate la o distanţă destul de mare unul de altul. În teorie, aşa ceva nu se poate improviza, având în vedere că a fost investit destul de mult efort în realizarea celor două sisteme audio. În practică însă, cel puţin în cazul Xperia Z1, se pare că se poate apela la un artificiu.

Aceeaşi internauţi creativi de pe forumurile XDA-Developers, care ne impresionează de fiecare dată, au creat un mod pentru a transforma emiţătorul, aflat în partea de sus a Xperia Z1, într-un al doilea difuzor.

Deşi nu am putut experimenta această soluţie, e foarte probabil ca puterea respectivului emiţător, prin care în mod uzual vă auziţi interlocutorul, să fie similară cu a difuzorul din partea de jos a aparatului. În definitiv, nu are nici un rost să apelaţi la astfel de trucuri dacă experienţa audio pe care o obţineţi nu este plăcută din cauza unui balans de sunet greşit.

Ca de fiecare dată, pentru a experimenta acest giumbuşluc, trebuie să aveţi drepturi de root pe smartphone-ul vostru Xperia Z1. Dacă v-aţi făcut deja un backup preventiv la informaţii şi v-aţi adunat un pic de curaj, tutorialul detaliat pentru a obţine un al doilea difuzor la fostul vârf de gamă de la Sony îl găsiţi în spatele acestui link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: