Emisiunea PLAYTECH – Pregătim gadgeturile pentru Crăciun și cântăm folosind telefonul

Ne apropiem de Crăciun și la fel și emisiunea PLAYTECH. În această duminică am completat lista cadourilor de Crăciun și am testat aplicațiile care să te ajute în vacanță.

Emisiune Playtech Prima TV quadrocopter
Quadrocopter

Emisiunea PLAYTECH din această duminică ți-a prezentat jucării telecomandate pe care să le faci cadou de Crăciun. După ce am testat mașinile, acum am trecut la elicoptere. Lucian Popescu, împreună cu expertul Playtech.ro Răzvan Băltărețu și Vlad Andriescu, de la Tech Adevărul, au testat cele mai tari aeromodele. Au încercat să le țină în aer și să îți spună care e mai potrivit pentru achiziție.

Emisiunea Playtech Lucian Popescu

Invitatul de săptămâna aceasta a fost Alex, de la Jukebox, pe care l-am pus să ne demonstreze live calitățile lui vocale cu jocul Singstar: Ultimate Party. Titlul conceput special pentru consolele Playstation se joacă cu ajutorul smartphone-ului și are o latură competitivă. Sesiunea lui de karaoke n-a fost chiar un hit, dar dacă vrei să devii mai bun, poți încerca jocul și să visezi la o cariera strălucită.

Alex Vasilache Jukebox si Lucian Popescu Playtech

Cum intrăm deja în a doua săptămână de decembrie, ne pregătim și de călătorii. Cei care pleacă în concediu de sărbători găsesc, în emisiunea PLAYTECH, două rubrici speciale. La „Top aplicații“ am vorbit despre programele care îți pot ușura drumul până la destinația de vacanță și care te ajută să ai un concediu mai relaxat.

De asemenea, la rubrica „Cinci lucruri despre” ți-am arătat care sunt cele cinci gadgeturi care merită luate în vacanță. Avem pentru voi, printre altele, un aparat foto foarte compact și versatil, o pereche de căști și alte dispozitive care nu ar trebui să lipsească din bagaj.

Nu am uitat nici de românii cu succes în tehnologie. La „Români în IT“, Lucian Popescu a discutat cu fondatorii Lifebox, aplicația care vrea să revoluționeze modul în care împărtășim fotografiile.

Emisiunea PLAYTECH

Dăm PLAY tehnologiei în fiecare duminică la Prima TV – ora 13.20

Emisiunea PLAYTECH: Căutăm cel mai bun antivirus pentru Android și testăm miniPC-uri

Emisiunea PLAYTECH: Bâjbâim în beznă, iar Kamara ne cântă și ne încântă

Emisiunea PLAYTECH: Cârcotim despre Oculus Rift și testăm stabilizarea optică

Emisiunea PLAYTECH: Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

Emisiunea PLAYTECH: Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

Răzvan Băltărețu
13:20 07.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video