16 ian. 2015 | 13:53

iRaportul: 5 motive să iubești Facebook

ENTERTAINMENT
iRaportul: 5 motive să iubești Facebook

Până acum te-am învățat să fii fanboy de Apple, fanboy de Samsung și am zis nasoale de Sony și Microsoft, dar parcă prea m-am concentrat pe companii producătoare de ceva, de software sau hardware. Se termina săptămâna asta lucrătoare și omiteam să scriu ceva și despre una care ne-a dat viețile peste cap. Așadar, fără alte introduceri și logări, Facebook.

Dacă ai început să urăști Facebook și iei în considerare să părăsești marele paradis albastru, cum a făcut colegul Răzvan Băltărețu, nu te grăbi. E cu adevărat un picior de plai și-o gură de Rai această rețea, iar eu se poate să am argumentele care să te țină în mrejele și în biții lui Mark Zuckerberg.

1. Că ești băiat ori că ești fată, pe Facebook iarba e mereu mai verde (no pun intended). Ai atâtea oportunități de a avea relația visurilor tale, încât e ca la piață. Te duci cu sacu’, dar oricum nu îți permiți să iei decât o ceapă degerată.

2. Totuși, dacă ești băiat și nu te deranjează opiniile oamenilor, pe Facebook ai ocazia să stalk-uiești toate fetele care îți plac și să-ți dai tag pe fețele lor.

3. Facebook e atât de ușor de folosit, încât toată familia o folosește. Ai în „matrics“ mama, tatăl, bunicul suferind de probleme la șold și verișoara de gradul al treilea cu care ai făcut prostii în spatele școlii și n-ai știut atâția ani cine e.

4. Iisus a spus să-ți iubești și să-ți ajuți aproapele, iar unii oameni au luat-o ad litteram. Așa ai lista de notificări plină cu cereri pentru Candy Crush Saga și Farmville ca să facă oamenii scor record la spart bomboane și adunat barabulele din câmp.

5. Doar pe Facebook îți poți face filosofia vieții din citatele lui Tony Poptămaș și să înveți să pozezi din selfie-urile lui Mihai Trăistariu. Felicitări, acum ești gata să te duci la Ziua Izabellei.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare. La fel cum prostul nu le știe, dar le nimerește, nici Titus A. Technicus nu le gândește, dar le potrivește.