25 oct. 2023 | 13:53

Un hotel Pixar se deschide la Disneyland: Când se vor putea caza fanii casei de producție cinematografice

ACTUALITATE
Un hotel Pixar se deschide la Disneyland: Când se vor putea caza fanii casei de producție cinematografice

Veste bună pentru fanii uneia dintre cele mai mari case de producție cinematografică din lume. Un hotel Pixar se deschide la Disneyland.

Hotel Pixar se va lansa la anul

Paradise Pier Hotel din Anaheim, California, este reamenajat în această perioadă și va deveni Pixar Place Hotel, un hotel tematic inspirat din universul animat al studioului Pixar, care va fi inaugurat pe 30 ianuarie 2024, conform Disney. Acesta va fi primul hotel tematic din Statele Unite dedicat personajelor create de studioul Pixar. Ca referință, printre inovațiile sale se vor afla camere reimaginate cu decoruri inspirate din filme precum „The Incredibiles” și franciza „Toy Story”.

Vezi și: Lightyear: Chris Evans îi duce pe fani „la infinit și dincolo de el” în cea mai nouă poveste Toy Story

Vezi și: Disney pune piciorul în prag: ce se întâmplă cu angajații Pixar după filmul Lightyear

De asemenea, camerele vor dispune de un sistem de iluminat care amintește de lampa Pixar și perne inspirate de mingea Pixar. Hotelul Pixar Place va include o sculptură a lămpii și un bar cu semnătura Pixar, precum și un personaj mobil în hol. Pe măsură ce lucrările de modificare a hotelului Paradise Pier continuă să avanseze, oaspeții pot încerca unele dintre noile zone ale hotelului cu tematică Pixar care au fost deja amenajate.

Hotelul Pixar, Disneyland

„Astăzi, vă oferim o privire asupra camerelor inspirate din poveștile Pixar, elemente de meniu pe care să le așteptați cu nerăbdare!”, spune Disney.

Hotel Pixar

Hotelul Pixar Place va evoca inspirația și umorul care au făcut celebru fiecare film Pixar, sărbătorind în același timp procesul artistic. Prezentând schițele timpurii până la designul final, arta și decorul vor evidenția povești vibrante Pixar, dezvăluind niște lucrări de artă nemaivăzute până acum.

Vezi și: Pixar a lansat un nou trailer pentru „Turning Red”: noi detalii intersante, scoase la iveală

Vezi și: Pixar îți pregătește o nouă animație interesantă: ce știm, până acum, despre Elemental

Când holul este finalizat, veți vedea și mai multă artă unică inspirată de filmele Pixar și veți fi întâmpinați de personajele îndrăgite. De la perne inspirate de Pixar Ball până la iluminarea care amintește de Lampa Pixar, vor exista motive din studioul de animație iconic în aceste camere confortabile și contemporane. O parte din artă a fost creată chiar de artiștii Pixar Animation Studios special pentru Pixar Place Hotel.Veți vedea motive din „The Incredibles”, „Toy Story 3” și multe altele.