22 nov. 2021 | 13:55

Pixar a lansat un nou trailer pentru „Turning Red”: noi detalii intersante, scoase la iveală

ACTUALITATE
Pixar a lansat un nou trailer pentru „Turning Red”: noi detalii intersante, scoase la iveală

Noul trailer „Turning Red” pune accentul pe conexiunea mistică dintre Mei și alter ego-ul său „Red Panda”. Ursul panda roșu poate fi o metaforă sau poate fi realitate. Privitorul va decide care dintre aceste variante îi este credibilă.

„Turning Red” spune povestea lui Mei Lee (interpretată de „tânăra speranță” Rosalie Chiang), o fată de 13 ani care se transformă într-un urs roșu panda gigant de fiecare dată când o năpădesc sentimentele negative. Filmul este regizat de artistul Pixar Domee Shi, „responsabil” pentru scurt-metrajul „Bao”, câștigător al prestigiosului premiu Oscar.

O altă surpriză a noii animații este rolul jucat de Sandra Oh, cunoscută pentru „Grey’s Anatomy” și „Killing Eve”. Oh dă voce mamei extrem de protective a adolescentei Mei.

Noul trailer „Turning Red” dezvăluie noi detalii ale poveștii

Noul trailei lansat de Pixar oferă o imagine de ansamblu asupra poveștii, cât și detalii de referință, atunci când vorbim despre turnura pe care aceasta ar putea să o ia.

Mei este o adolescentă obișnuită (până la un punct), îndrăgostită de trupa fictivă „4Town”. Cum era de așteptat, filmul introduce și câteva melodii, interpretate de trupa atât de iubită de Mei și scrise de Billie Eilish și de fratele acesteia. Eilish este, de asemenea, responsabilă pentru coloana sonoră a blockbuster-ului „No Time to Die

Dincolo de pasiunea sa pentru respectiva trupă, de altfel normală pentru orice adolescentă de vârsta ei, filmul face o incursiune în relațiile de prietenie ale fetei, punând emfază pe emoțiile puternice pe care aceasta le simte. Emoțiile se metamorfozează în gigantul urs roșu panda, noul trailer sugerând legături antice pe care familia lui Mei le-ar putea avea cu simpaticul animal.

Vorbim despre o animație Pixar cât se poate de clasică, presărată cu emoțiile aferente oricărui film animat realizat de companie. „Turning Red” are toate șanșele să ne reamintească de adolecență, însă și de „problemele emoționale” pe care le-am avut cu toții în acea perioadă.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele