Lightyear: Chris Evans îi duce pe fani „la infinit și dincolo de el” în cea mai nouă poveste Toy Story

Lightyear: Chris Evans îi duce pe fani „la infinit și dincolo de el” în cea mai nouă poveste Toy Story

Chris Evans a împărtășit cu fanii primul trailer al filmului de animație Lightyear.

Toy Story este incompletă fără Buzz Lightyear. Dar care este povestea lui? Cum a devenit ceea ce este? Ei bine, noul film Disney și Pixar intitulat Lightyear este un răspuns la toate acestea.

Realizatorii lui Lightyear au distribuit recent trailerul filmului și promite o mulțime de lucruri interesante. Faptul că actorul Chris Evans alias Captain America și-a împrumutat vocea, pentru a-i da glas lui Buzz Lightyear, crește nivelul de emoții din jurul acestui desen animat. Vorbind despre film și rol, Chris a exprimat felul în care simte „pielea de găină” de fiecare dată când urmărește trailerul.

Captain America sau Buzz Lightyear

„Sunt acoperit de pielea de găină  și voi fi de fiecare dată când mă uit la acest trailer sau când o să aud o piesă de David Bowie. Sau chiar orice gând de acum și până la premieră, pentru că nimic nu m-a făcut să simt mai multă bucurie și recunoștință decât să știu că fac parte din asta și, practic, îmi stă pe cap mereu”, a scris el.

„Expresia „un vis devenit realitate” este folosită de multe ori, dar nu am spus-o mai mult în viața mea. Oricine mă cunoaște știe că dragostea mea pentru filmele de animație este profundă. Nu pot să cred că ajung să fac parte din familia Pixar și să lucrez cu acești artiști cu adevărat geniali care spun povești ca nimeni altcineva. Să-i vezi cum lucrează nu este altceva decât magie. Mă ciupesc în fiecare zi”, a adăugat acesta.

Pe Twitter, Chris a scris „filmele de animație au fost o parte enormă a copilăriei mele. Ele au fost scăparea mea. Aventurile mele. Visele mele. Au fost prima mea fereastră către magia povestirii și a interpretării”.

Filmul produs de către Disney și Pixar va fi lansat în iulie 2022.

Vezi trailerul mai jos.