13 dec. 2023 | 11:47

Noul trailer pentru Dune 2 este aici: Ce dezvăluie despre partea a doua a celebrului film VIDEO

ACTUALITATE
Noul trailer pentru Dune 2 este aici: Ce dezvăluie despre partea a doua a celebrului film VIDEO

Trailerul pentru Dune 2 arată viermii de nisip, în luptă, în timp ce Arrakis intră într-un război total.

Dune 2 se lansează la anul

Warner Bros. Pictures a lansat un nou trailer pentru Dune: Part Two, care generează anticipația pentru viitoarea continuare cu Timothée Chalamet în rolul principal.

Warner Bros. Pictures prezintă un nou trailer pentru Dune: Part 2, înainte de lansarea filmului, anul viitor. Continuarea, care adaptează materialul sursă de la autorul Frank Herbert, prezintă membrii distribuției care revin – Timothée Chalamet, Zendaya, Josh Brolin și alții. Lor li se alătură actori noi în franciză, inclusiv Florence Pugh și Austin Butler. Până acum, studioul a făcut reclamă filmului cu trailere și postere.

Acum, pe măsură ce data lansării Dune: Part 2 se apropie, Warner Bros. Pictures lansează un nou trailer pentru film. Poți să te uiți la el mai jos. Cel mai recent trailer oferă cea mai bună imagine de până acum asupra unei game de personaje atât noi, cât și cele care revin și arată cât de epică va fi revenirea lui Villeneuve la Arrakis.

Vezi și: Dune 2, ce știm deja: detaliile surprinzătoare din partea a doua

Detaliile noului film

Dune a fost, fără dar și poate, filmul anului 2021. Cu o distribuție aleasă și o punere în scenă de-ți taie respirația, pelicula lui Denis Villeneuve a reușit imposibilul: refacerea excepțională a unui clasic.

Este cunoscut faptul că reinterpretarea filmelor de succes nu iese întotdeauna conform planului. Așadar, mulți dintre critici aveau așteptări destul de mici în ceea ce privește noul Dune, al lui Villeneuve. În mod evident, e mai bine să nu te aștepți la mare lucru și să fii uimit, într-un final, de rezultatul final – ceea ce s-a și întâmplat, de altfel.

Absolut firesc, va exista și Dune 2, după cum a anunțat regizorul în urmă cu câteva luni bune.

Regizorul Dune: Part Two, Denis Villeneuve, a dat detalii despre căutarea dificilă a tipului perfect de nisip pentru continuarea mult așteptată de public. Mai multe poți să citești aici. 

Vezi și: Lansarea Dune 2, de anul acesta, a fost amânată. Care este motivul