21 mart. 2023 | 08:35

Al doilea sezon din The Last of Us: surprize mari în serial, când apare, ce știm până acum

ACTUALITATE
Al doilea sezon din The Last of Us: surprize mari în serial, când apare, ce știm până acum

Ei bine, din păcate, s-a terminat primul sezon din The Last of Us. Lacrimile au fost vărsate, dar vom mai plânge cu siguranță în următoarele sezoane.

Dar s-ar putea să fie nevoie să aștepți puțin. Iată un rezumat a ceea ce știm despre viitorul serialului HBO:

Sezonul 2 este „pe drum” (vor fi mai multe sezoane), dar încă este scris de co-creatorii Neil Druckmann și Craig Mazin. „Va mai dura ceva timp. Cred că probabil se va filma la sfârșitul acestui an, începutul viitorului”, a spus însăși Bella Ramsey. „Deci, probabil va fi sfârșitul lui 2024, începutul lui 2025”.

Serialul se va menține în domeniul jocurilor, alias The Last of Us Part I și Part II. Neil însuși a spus: „Vrem doar să adaptăm jocurile, așa că nu vrem să ieșim în afara lor”. Cu toate acestea, Neil nu a exclus complet o a treia parte a jocurilor. El a explicat: „Cu The Last of Us, depinde de noi dacă vrem să continuăm sau nu. Procesul nostru este același lucru pe care l-am făcut atunci când am făcut Partea a II-a, adică dacă putem veni cu o poveste convingătoare care să aibă acest mesaj universal – la fel ca primul și al doilea joc – atunci vom spune acea poveste. Dacă nu putem veni cu ceva, avem un final foarte puternic cu partea a II-a și acesta va fi sfârșitul”.

Dar asta nu înseamnă că va fi identic.

„Va fi diferit, așa cum acest sezon a fost puțin diferit față de primul joc”, a explicat recent Craig la o conferință de presă. „Uneori, va fi diferit radical, iar uneori, nu va fi diferit deloc. Dar va fi original. Nu va fi exact ca jocul. Va fi serialul pe care Neil și cu mine vrem să-l facem”.

The last of Us, sezonul al doilea

Acestea fiind spuse, partea a II-a ar putea ajunge să fie împărțită în două sezoane – deci un al doilea și al treilea sezon. Craig a spus pentru IGN: „Este o poveste mare de demontat, știi? Pentru că este o poveste mult mai mare și este o poveste mai complicată. Este o poveste frumoasă. Este mai mult decât valoarea unui sezon de televiziune, cu siguranță”.

În plus, Bella și Pedro Pascal s-ar putea să nu fie redistribuiți, din păcate. Există un salt în timp între partea I și partea a II-a, iar asta oglindește vârsta Bellei în viața reală.

„Singurul mod în care ne-am gândi vreodată să o redistribuim pe Bella este dacă ea ar spune: „Nu mai vreau să lucrez cu voi”, a glumit Neil la o conferință de presă. „Și chiar și atunci, nu suntem siguri că i-am acorda asta. S-ar putea să o forțăm totuși să revină în sezonul 2”.

Desigr, unul dintre cele mai mari roluri de distribuit în sezonul 2 va fi cel al lui Abby, personaj din partea a doua a jocului. Unii fani au prezentat-o pe actrița din The Mandalorian și Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Katy O’Brian, pentru acest rol.

Dar ea a postat recent pe Twitter: „E în discuție al doilea TLOU, i-am spus echipei mele să continue demersurile, dacă e cazul. Când au anunțat continuarea, am întrebat să văd dacă pot obține o audiție. Nimic. Apreciez sprijinul, dar nu este în cărți”.